RITUALURI FACIALE

Ritualuri faciale la Ana Hotels Europa Eforie Nord

Îngrijirea şi hrănirea intensivă a tenului pentru luminozitate şi extra-supleţe.

Ritualuri faciale – curăţarea, hidratarea şi îngrijirea intensă a tenului cu produse organice regenerează ţesuturile, pielea revitalizată recapătându-şi supleţea şi strălucirea.

AYURVEDA FACE LIFT

Relaxarea profundă și tonifierea feței cu un masaj bioenergetic alungă tensiunile întipărite pe chip. Stimularea micro-circulației sporește luminozitatea si transparența pielii, iar corectarea poziției umerilor și a gătului reglează fluxul respirației.

Tratament facial
25 minute

THALGO SOURCE

Tratament complex hidratant-remineralizant cu apă de mare bogată în oligoelemente și extract de alge marine cu efect intens hidratant. Se adresează tenului obosit agresat zilnic de poluare, vânt, radiații și tenului ridat.

Tratament facial
50 minute

ANTI-WRINKLE PREMIUM THALGO - ULTIMATE EXCEPTION

Tratament antirid pentru doamne cu vârsta peste 40 de ani sau aflate la menopauză. Produsele de înaltă calitate conțin hormoni de creștere care hidratează intens și în profunzime, redau strălucirea și fermitatea tenului matur.

Tratament facial
80 minute

THALGO PUR

Tratament cu efect bactericid și seboregulator prin inhibarea 5 x reductazei, recomandat tenurilor grase, cu sau fără complicații acneice. Pielea va deveni netedă, curată și revigorată prin eliminarea impurităților, iar secreția de sebum va fi reglată.

Tratament facial
50 minute

ALCHIMIE FACIALĂ CU GEROVITAL / ASLAVITAL

Tratament complex cu faimoasele produse cosmetice Gerovital/Aslavital bogate într-o multitudine de principii naturale active care previn distrugerea peretelui celular, regenerează și protejează tenul, îi redau luminozitatea și tinerețea.

Tratament facial
50 minute

X-TREME HYALURON INFUSION

Tratament complex și intens care redefinește procesul de hidratare prin stimularea sintezei de colagen, redând volum și densitate pielii printr-un efect de lifting. Tratament inovator care abordează fața și mâinile.

Tratament anti-aging
50 minute

KLAPP VITAMIN A

Un tratament de îngrijire pentru tenul matur ce reduce ridurile și stimulează regenerarea pielii. Amplificarea factorilor naturali de hidratare se realizează cu tehnologia GK4, o combinație de ultrasunete, ioni negativi și raze infraroșii, ce accelerează rezultatele tratamentului.

Tratament facial
50 minute

ASA KLAPP

Tratament de excepție cu polifenoli din struguri care au puterea miraculoasă de a închide porii dilatați și de a atenua ridurile profunde. Efectul este accentuat de folosirea tehnologiei GK4. Tenul rămâne luminos, catifelat și fără petele pigmentare provocate de razele UV.

Tratament facial
50 minute

KLAPP GOLD

Tratament de lux anti-aging cu efect antioxidant și regenerant prin aplicarea unor foițe de aur de 24 karate împreună cu un cocktail de minerale, vitamine și aminoacizi. Oferă îngrijire și protecție tenului matur pe termen lung.

Tratament facial
50 minute

OXYGENERA PRO

Un ritual de înfrumusețare care înlocuiește tratamentele invazive cu Botox și Acid hialuronic, preferatul starurilor de la Hollywood. Combină 5 terapii revoluționare: Microdermoabraziunea cu particule de diamant, Oxigen hiperbaric cu puritate 98%, Radiofrecvența multipolară, Mezoterapie virtuală și Phooton Oxygen Mask + Infrared Soft Laser. Ingredientele active infuzează până în derm, tenul va fi intens hidratat, mai elastic și luminos cu până la 70% mai curat, petele și leziunile acneice devin o amintire, ridurile se atenuează.

Durata: 80 minute