ANA HEALTH SPA LA ANA HOTELS EUROPA

O oază de relaxare și sănătate

Spa-ul nostru modern din Eforie Nord te transpune într-o lume a liniștii și relaxării printr-o mulțime de tratamente concepute pentru a te relaxa, revitaliza și întineri. Nu pierde ocazia de a te bucura de kinetoterapia în piscina interioară cu apă sărată din Lacul Techirghiol sau terapiile cu nămol.

Spa la Ana Hotels Europa Eforie Nord

DESPRE ANA HEALTH SPA

Aflat la parterul Ana Hotels Europa în Eforie Nord, Ana Health Spa este o adevărată oază de pace și relaxare. Binecunoscutul centru spa care utilizează în cadrul terapiilor apa sărată și nămolul din lacul Techirghiol, este principala destinație românească de wellness din România și îmbină terapii de eliminare a stresului, tratamente balneare de vindecare și ritualuri antice de relaxare cu proceduri de întinerire și de tonifiere corporală de ultimă generație.

Află mai multe

TERAPII WELLNESS & BALNEO

Spa-ul nostru oferă o paletă largă și complexă de terapii. Află care sunt serviciile noastre sau permite-ne să îți propunem un program de tratament potrivit pentru nevoile tale specifice.

 

PISCINE & FITNESS

Bucură-te de o partidă de înot sau de o scufundare în piscinele cu apă sărată din Lacul Techirghiol. Această apă este renumită pentru efectele sale benefice – nu doar în ceea ce privește tonifierea mușchilor și starea de sănătate, dar și pentru afecțiunile reumatice și dermatologice.

Află mai multe

DR. MIHAELA CUCU

DIRECTOR MEDICAL ANA HEALTH SPA

Medic experimentat, cu 30 de ani de practică medicală, a profesat atât în instituții precum Spitalul de Urgență București - Institutul Național de Medicină Fizică și Balneologie (prof Dr. Nicolae Teleki) cât și în instituții medicale de renume, ca de exemplu Institutul Național de Geriatrie și Gerontologie „Ana Aslan”- Clinică Otopeni, unde a ocupat funcția de Șef de Secție Recuperare Medicală.

 

Terapeuți Spa la Ana Hotels Europa Eforie Nord

BENEFICIILE RESURSELOR NATURALE ALE ZONEI

Primele atestări scrise despre utilizarea nămolului și a apei sărate din lacul Techirghiol cu scop vindecător datează din anii 1800 și sunt deja peste 120 de ani de recunoaștere a lacului Techirghiol în balneologie și a proprietăților sale terapeutice.

Află mai multe

CONDUITA SPA

Pentru ca experiența ta la SPA să fie unică, echipa Ana Health Spa îți sugerează să ții cont de următoarele aspecte:

Spa la Ana Hotels Europa Eforie Nord
Tratament Spa la Ana Hotels Europa Eforie Nord