MEDICA

Terapia Medica la Ana Hotels Europa Eforie Nord

Stimularea procesului de recuperare a organismului prin cele mai moderne proceduri.

Electroterapie – atenuarea durerilor musculare și a problemelor circulatorii prin tehnici moderne și non-invazive, cum este terapia prin laser.

AEROSOLI

Exploatăm efectele terapeutice ale apei de mare sub formă de aerosoli produși de un aparat de ultrasunete în tratarea diverselor afecțiuni respiratorii (bronșita cronică, astm bronhic, emfizem pulmonar, etc) și din sfera ORL (sinuzite, rinofaringite, laringite, etc).

În funcție de recomandarea medicului

BIOPTRON

Terapie ne invazivă cu lumina polarizată. Fascicolul de lumină pătrunde în profunzimea țesuturilor grăbind procesul de regenerare, vindecare și echilibrare energetică. Se recomandă în special în tratarea afecțiunilor dermatologice și pentru ameliorarea durerilor.

Terapie foto
În funcție de recomandarea medicului

ELECTROTERAPIE SAU BAIE GALVANICĂ

ELECTROTERAPIE: Tratament cu precădere simptomatic, care folosește formule consacrate de curenți galvanici, curenți de joasă, medie și înaltă frecvență, ultrasunete, câmp magnetic de joasă frecvență, biostimulare laser.

BAIE GALVANICĂ combină acțiunea curentului continuu cu efectul termic al apei, în cele 4 celule pentru membrele superioare și inferioare. Se remarcă prin efectele deosebite în ameliorarea durerilor reumatice, post traumatice, de cauza neurologică, în tratarea tulburărilor circulatorii periferice.

Electroterapie
În funcție de recomandarea medicului