HIDROTERAPII

Hidroterapie la Ana Hotels Europa Eforie Nord

Relaxare, răsfăţ şi revitalizare pentru întregul trup prin puterea vindecătoare a apei, plantelor şi nămolului.

Hidroterapii – relaxare, detoxifiere, hidratare şi tonifiere prin împletirea efectelor benefice ale apei cu forţa vindecătoare a algelor şi a nămolului organic.

HIDROMASAJ

Energizează și revitalizează corpul, relaxând mușchii și stimulând circulația sângelui prin acțiunea jeturilor de apă. Puterea de vindecare a apei întărește sistemul imunitar, readucând trupului forța și suplețea în mișcare.

Hidromasaj
20 minute

VICHY SHOWER MASSAGE

Relaxarea totală a musculaturii, activarea circulaţiei şi înfrumusețarea pielii sunt doar câteva din beneficiile duşului Vichy. Acesta răsfaţă corpul cu o cascadă de apă revigorantă, împletind puterea jeturilor de apă cu masajul manual.

Hidromasaj
20 minute

DUȘ SUBACVAL

Având efect tonifiant şi relaxant, secretul acestui tip de hidromasaj constă în folosirea jetului puternic de apă dublat de măiestria terapeutului. Acțiunea intensă a apei alungă durerile, detoxifiază organismul și stimulează circulația sângelui, redând trupului vitalitatea şi energia.

Hidromasaj corporal
20 minute

BAIE SALINĂ CU PLANTE

O baie relaxantă cu apă sărată din Lacul Techirghiol și decocturi de plante culese din zone montane nepoluate și ambalate în săculeți individuali. Pe lângă efectul calmant și odihnitor, principiile active din plante acționează direct la nivelul tegumentului cu acțiune antiseptică, cicatrizantă și antiinflamatoare. Aromele vegetale te transpun într-un colț de natură.

Hidroterapie
20 minute

BAIE CU ALGE

Baie tămăduitoare și relaxantă prin puterea anticelulitică și detoxificantă a algelor marine care, în combinație cu apa intens mineralizată din Lacul Techirghiol, hidratează pielea în profunzime redându-i suplețea, tonusul și strălucirea naturală.

Hidroterapie
20 minute

ÎMPACHETĂRI CU PARAFINĂ

Împachetări parțiale ale unor regiuni ale corpului în parafină topită la 40°-45°C. O procedură de termoterapie extrem de eficientă, cu efect asupra întregului organism, care relaxează musculatura, ameliorează elasticitatea structurilor, stimulează circulația sanguină și limfatică în profunzime, ameliorează durerile articulare și musculare.

Terapie parafină
20 minute