RITUALURI CORPORALE

Ritualuri corporale la Ana Hotels Europa Eforie Nord

Program de remodelare corporală prin tratamente, exerciţii fizice şi dietă personalizată

Surplusul de kilograme dispare și silueta își recapătă forma dupa câteva zile de fitness, înot, masaje profesioniste, hidroterapii și tratamente pe bază de ciocolată, cafeină, nămol sau alge marine.

THALGO SVELT SILHOUETTE

Ritual corporal Thalgo remodelator de înalt nivel pe bază de alge marine și oxigen activ, cu efect anticelulitic, de slăbire și de fermitate. Cuprinde peeling coporal urmat de masaj anticelulitic, aplicație de ser și mască corporală pe bază de alge marine și oxigen activ.

Tratament corporal
50 minute

RITUAL PENTRU PICIOARE OBOSITE

Tratament special creat de Laboratoarele Thalgo, cu efect de hidratare, împrospătare, calmare și relaxare a zonei picioarelor și gambelor. Un alint care înlătură oboseala și senzația de picioare grele și ne îndeamnă la plimbare pe nisipul plajei scăldat de valuri.

Tratament picioare
45 minute

RITUAL CORPORAL CU MIERE ORGANICĂ

O experiență dulce și purificatoare care combină o exfoliere pe bază de zahăr și uleiuri esențiale cu un masaj nutritiv ferm cu valențe anticelulitice și o împachetare cu miere organică. O încântare a pielii și simțurilor care vă conectează cu bogăția infinită a naturii.

Ritual corporal
50 minute