SPORT ȘI SĂNĂTATE

Tonifiere, tratament şi recuperare prin fitness, kinetoterapie şi hidrokinetoterapie în piscina cu apa sărată.

Sport şi sănătate – prevenirea și tratarea diferitelor afecțiuni, împreună cu recuperarea fizică prin exerciții, kinetoterapie și hidrokinetoterapie în piscina cu apă sărată adusă din Lacul Techirghiol.

KINETOTERAPIE

Kineto-terapeuți cu experiență creează pentru tine programe complexe de recuperare bazate pe o multitudine de tipuri de exerciții. Este o terapie prin mișcare care urmărește consolidarea sau refacerea funcțiilor unor segmente ale corpului afectate de boală, de intervenții chirurgicale sau traumatisme.

Gimnastică medicală
25 minute

HIDRO KINETOTERAPIE

Programe variate de exerciții efectuate în apa caldă a piscinei sub îndrumarea atentă a kineto-terapeuților, o adevărată mângâiere pentru mușchi și articulații și o metodă de recuperare extrem de eficientă a diverselor afecțiuni și dizabilități.

Gimnastică medicală
25 minute

PROGRAM SPATE DUREROS

Relaxarea musculaturii și reducerea durerilor de spate prin aplicarea unui masaj terapeutic regional și a tehnicilor de kinetoterapie locală.

Masaj și kinetoterapie
25 minute

PROGRAM DE RELAXARE CERVICALĂ

Tensiunea, durerea și disconfortul regiunii cervicale, date de posturi vicioase, stresul cotidian și expunerea la factori climatici nefavorabili, se ameliorează după un scurt masaj cervical de relaxare și un program personalizat de exerciții și tehnici de kineto-terapie.

Gimnastică medicală
25 minute