MASAJE ȘI TERAPII

Masaj la Ana Hotels Europa Eforie Nord

Regăsirea stării de bine şi a echilibrului natural al corpului cu cele mai relaxante ritualuri.

Masaje şi terapii – Masajele de relaxare cu uleiuri esenţiale, nămol sau pietre calde topesc stresul şi încordarea sub mâini pricepute, terapiile medicinii antice redând corpului echilibrul natural.

MASAJ DE RELAXARE

Evadează din stressul cotidian alegând un masaj suedez al întregului corp sau al părții posterioare a corpului, amplu, profund, cu presiune ușoară spre medie, efectuat cu uleiuri esențiale calde. Lasă-te învăluit de aromele naturale, de atingerile experte ale terapeuților și vei experimenta abandonul într-o stare de relaxare pură și liniște interioară.

Masaj corporal
25 minute

MASAJ SCALP ȘI REGIUNEA CERVICALĂ

Masaj de relaxare profundă menit să elimine stresul și tensiunile de la nivelul scalpului și regiunii cervicale prin stimularea circulației sanguine periferice și a terminațiilor nervoase. Restabilește echilibrul emoțional și mental al organismului, este inamicul depresiei și anxietății generând o infuzie de bună dispoziție și liniște interioară.

Masaj al capului
25 minute

MASAJ DE TONIFIERE

Masaj terapeutic al întregului corp cu presiune medie spre puternică, stimulează circulația sanguină și eliminarea toxinelor acumulate la nivelul mușchilor, concomitent cu reechilibrarea și stimularea fluxului de energie pozitivă. Tehnici ferme de fricțiune, frământare și rulare combinate cu tapotamente scurte și tehnici de periaj, compun un masaj energizant si relaxant.

Masaj corporal
50 minute

DRENAJ LIMFATIC MANUAL

Metoda naturală eficientă în stimularea circulației limfatice, cu efecte la nivelul întregului organism. Masarea blândă și ritmică cu ajutorul palmelor stimulează musculatura vaselor limfatice. Efecte: elimină edemele de cauză limfatică, ameliorează semnificativ celulita, tulburările circulatorii, constipația și durerile acute sau cronice, stimulează sistemul imunitar.

Masaj corporal
50 minute

MASAJ AYURVEDA

Masaj natural indian cu mentă, lavandă, ulei de migdale, care integrează corpul și spiritul în același timp. Masajul ayurvedic "marma" și manevrele de presiune armonizează cele trei elemente ale fiecarei ființe umane: Vata, Pitta și Kapha, îmbunătățind în același timp circulația, purificând organismul, eliminând tensiunea, oboseala, insomnia și depresia.

Masaj corporal
75 minute

MASAJ SHIRODHARA

Un sublim tratament cu ulei, extrem de plăcut, inspirat din tradiția ayurvedică, cu o tradiție de peste 6000 ani. Un fir continuu de ulei cald va alinta fruntea într-o ușoară mișcare de balans și vindecă prin atingere. Vei simți cum gândurile se dizolvă treptat și o stare subtilă de liniște interioară, de fericire și plutire îți va umple sufletul.

Masaj Ayurvedic
25 minute

MASAJ CU ROCI VULCANICE

Simte magia pietrelor fierbinți, armonios îmbinată cu un masaj ayurvedic cu uleiuri esențiale și cu sunetele magice ale bolului cântător tibetan. Este una dintre tehnicile terapeutice foarte vechi utilizate în relaxare, echilibrare energetică a celor 7 chakre principale situate de-a lungul coloanei vertebral. O experiență unică pentru trup și suflet.

Masaj Ayurvedic
50 minute

MASAJ LOMI-LOMI

Masajul clasic hawaian ”al mâinilor iubitoare” este o tradiție de vindecare holistică, un tratament exotic și intens relaxant, un balans continuu al întregului corp. Mișcările sunt profunde și ritmice, se utilizează antebrațele la fel de mult ca mâinile, diferite regiuni pot fi masate concomitent, creând o senzație ușoară de valuri deasupra corpului.

Masaj corporal
50 minute

MASAJ CU LUMÂNĂRI PARFUMATE

Terapie de neuitat în timpul căreia vei simți o relaxare profundă, un răsfăț unic pentru trup și suflet. Un peeling corporal urmat de masajul hawaian Lomi-Lomi cu uleiuri calde 100% naturale picurând din lumânări speciale îți vor alinta simțurile și te va face să uiți de stresul cotidian. Pielea rămâne catifelată, hidratată și ușor parfumată.

Masaj corporal
50 minute

REFLEXOTERAPIE PLANTARĂ

Terapie holistică care privește organismul ca pe un întreg. Presiunea și masajul specific al punctelor reflexe corespunzătoare segmentelor și organelor vitale reduc stresul și stimulează circulația sângelui atât la nivel local cât și al organului corespunzător. Se obține eliminarea reziduurilor nocive și alimentarea cu substanțe energetice și de regenerare.

Masaj corporal
25 minute

MASAJ CU BEȚE DE BAMBUS

Masaj asiatic viguros cu puternice efecte de bio-stimulare și reactivare, special creat pentru corp și față. Răsfăț al pielii și simțurilor prin mângâierea fermă și amplă a bețelor de bambus. Trupul își regăsește robustețea și vigoarea, aspectul inestetic al celulitei dispare, pielea redevine netedă și suplă.

Masaj corporal
50 minute