RITUALURI CORPORALE

Ritualuri corporale la Ana Hotels Europa Eforie Nord

Program de remodelare corporală prin tratamente, exerciţii fizice şi dietă personalizată

Surplusul de kilograme dispare și silueta își recapătă forma dupa câteva zile de fitness, înot, masaje profesioniste, hidroterapii și tratamente pe bază de ciocolată, cafeină, nămol sau alge marine.

THALGO SVELT SILHOUETTE

Ritual corporal Thalgo remodelator de înalt nivel pe bază de alge marine și oxigen activ, cu efect anticelulitic, de slăbire și de fermitate. Cuprinde peeling coporal urmat de masaj anticelulitic, aplicație de ser și mască corporală pe bază de alge marine și oxigen activ.

Tratament corporal
50 minute

RITUAL PENTRU PICIOARE OBOSITE

Tratament special creat de Laboratoarele Thalgo, cu efect de hidratare, împrospătare, calmare și relaxare a zonei picioarelor și gambelor. Un alint care înlătură oboseala și senzația de picioare grele și ne îndeamnă la plimbare pe nisipul plajei scăldat de valuri.

Tratament picioare
45 minute

TRATAMENT ANTI-CELULITIC

Special creat de Plantavorel pentru atenuarea aspectului inestetic la celulitei. Are la bază un miraculos amalgam de produse pe bază de cafeină, scorțișoară, curcumă, ghimbir. Un scrub purificator urmat de un masaj energic al zonelor afectate și de o împachetare corporală redau aspectul tânăr al pielii.

Tratament Plantavorel
50 minute

PAMPERING BODY: RELAXANT-REMINERALIZANT

Reface echilibrul mineral al pielii afectate de deshidratare și expunerea la factorii nocivi de mediu (radiații, poluare). Scrub-ul cu sare de Himalaya, masajul relaxant cu ulei de cocos și semințe de struguri și împachetarea finală cu lavandă și cocos lasă pielea destinsă, hidratată și elastică.

Tratament Plantavorel
50 minute

BODY FIRMNESS:RESTRUCTURANT-TONIFIANT

Un ritual cu aroma de portocală care reface structura și tonusul pielii. Se efectuează un scrub cu zahăr brun, un masaj amplu al întregului corp și la final o împachetare pe bază de portocală sau portocală combinată cu alge marine și iederă. Vei simți corpul energizat și pielea zveltă și elastică.

Tratament Plantavorel
50 minute