RITUALURI ANTI-AGING

Ritualuri anti-aging la Ana Hotels Europa Eforie Nord

Remodelarea trupului şi întinerirea pielii pentru extra fermitate si strălucire.

Tratamente anti-aging – frumusețe, senzualitate şi reîntinerire prin alchimia ingredientelor active din algele marine, a extractului de struguri roşii şi a produselor organice de lux cu puternic efect anti-oxidant şi de tonifiere.

CEREMONIA DIAMANTULUI

Terapie cu efecte miraculoase contra celulitei. Are la bază produse ce conțin microcapsule cu pudră de diamante, mătase pură hidrolizată, aminoacizi, coenzima A și cafeină, toate cu triplă acțiune: slăbire locală, fermitate, atenuarea aspectului de coajă de portocală, catifelare.

Tratment Anti-aging
80 minute

RITUAL CU AUR

Revitalizant, purificator și anticelulitic, cuprinde peeling cu materiale prețioase, masaj cu lipoliarome și cellularome, mască corporală cu aur și Ylang-Ylang, iar la final hidratare intensă cu un amestec special de uleiuri esențiale și cremă cu aur.

Tratament Anti-aging
50 minute

RITUAL CORPORAL CU MIERE ORGANICĂ

O experiență dulce și purificatoare care combină o exfoliere pe bază de zahăr și uleiuri esențiale cu un masaj nutritiv ferm cu valențe anticelulitice și o împachetare cu miere organică. O încântare a pielii și simțurilor care vă conectează cu bogăția infinită a naturii.

Tratament Anti-aging
50 minute