KINETO BREAK

SEJUR 4 NOPȚI

Sunteți o persoană sedentară și petreceți mult timp în fața calculatorului? Durerile de spate au aparut și nu găsiți o rezolvare? Statul îndelungat pe scaun, la birou, poate avea efecte negative asupra organismului şi corpului nostru. Îți propunem să înveți cum să îți îmbunătățești mobilitatea, să recâștigi tonusul fizic și psihic, să readuci motivația de mișcare în viața ta! Încearcă noul pachet “Kineto Break”!

Pachetul este recomandat pentru: ameliorarea durerilor de spate cauzate de statul pe scaun, relaxarea musculaturii și îmbunătățirea mobilității articulare, corectarea și menținerea posturii și aliniamentului corporal, creșterea forței și a rezistenței musculare, creșterea coordonării și a echilibrului, eliminarea oboselii.

Pachetul include: 
•    Cazare 4 nopți în cameră dublă standard cu mic dejun inclus 
•    Consultație medicală
•    4 terapii pe zi, timp de 4 zile:

    1 masaj terapeutic 20’
    1 sedință de kinetoterapie 50’
    1 sedință de hidrokinetoterapie 25’
    1 terapie Tecar 1 regiune.

BONUS: 
•    10% discount la terapia Tecar achiziționată extra pachet.

OPȚIONAL:  
•    Light lunch: 26 euro / adult / zi  (preparatele din acest meniu trebuie comandate cu o zi înainte)
•    N-Acetyl L-Carnitina (Zenyth): 10 euro / cutie

Oferta este valabilă în funcție de disponibilitate, pentru un sejur de minim 4 nopți, până la 30.09.2023. Tariful diferă în funcție de perioada rezervată. Taxa de promovare a stațiunii în valoare de 3 lei/adult/noapte, nu este inclusă. 

Pentru mai multe detalii și rezervări, vă rugăm să ne contactați la: reservation-hoteleuropa@anahotels.ro sau telefon 0241 702 818 / 0241 702 809.
 

Slideshow