Topirea tensiunilor și a toxinelor din corp, eliberarea de dureri, revitalizarea și reîntinerirea pielii care devine fermă și strălucitoare, la fel cum trupul devine din nou suplu și plin de tonus prin arderea grăsimilor în exces sunt printre tratamentele pe care le oferă Ana Aslan Health Spa.

Masaje şi terapii

Hot stone treatment at Europa Hotel & Spa in Eforie Nord, Romania

Masajele de relaxare cu uleiuri esenţiale, nămol sau pietre calde topesc stresul şi încordarea, redând corpului echilibrul natural, rezistența și vitalitatea.

Descarcă meniul spa

Masaj cu Namol

Contracturile musculare, durerile articulare și oboseala dispar sub mișcările energice ale mâinilor pricepute care învăluie corpul într-o catifea neagră: nămolul sapropelic de Techirghiol, cu nenumărate virtuți terapeutice.
Masaj Corporal
// 20 minute

Aroma Relax

Prin masajul cu uleiuri călduţe se obține o stare de relaxare deplină a întregului corp, dar şi de revitalizare a simţurilor prin aromaterapie. Rezultatul final este o stare de bine a trupului și a spiritului deopotrivă.
Masaj Corporal
// 50 minute

Ayurveda Massage

Ritual ancestral indian, acest masaj purifică trupul si reface echilibrul energetic. Efectele benefice asupra sănătăţii se resimt prin acţiunea la nivelul coloanei vertebrale, a muşchilor, articulaţiilor, vaselor sangvine şi sistemului nervos.
Masaj Corporal
// 75 minute

Shiro Dara

Având puterea magică de a limpezi mintea, de a stimula memoria şi claritatea simţurilor, acest ritual revitalizant folosește tehnica ayurvedică a turnării unui firicel de ulei călduţ pe frunte în zona celui de-al "treilea ochi", numit şi "ochiul minţii". Se ameliorează astfel diferite afecțiuni ale ochilor, sinuzite, rinite, insomnii sau stări de anxietate.
Masaj al capului, gâtului şi umerilor
// 20 minute

Sabai

Masajul Sabai induce o stare de profundă relaxare, iar la final, de revigorare printr-un masaj complex care îmbină uleiul bogat în Zinc și Cupru cu puterea tămăduitoare a pietrelor de granit calde, așezate de la extremităţi spre partea mediană a corpului pe principalii centri energetici.
Masaj Corporal
// 75 minute

Thalgo stones

Cu un profund efect de relaxare şi reechilibrare energetică, acest program începe cu o sesiune de Body peeling cu produse din gama Thal’ion: Vent de Sable, Tentation Cristaline sau Săruri de mare. Urmează un masaj al spatelui şi aplicarea unui set de pietre vulcanice de-a lungul coloanei vertebrale, iar la final, un masaj general de relaxare.
Masaj Corporal
// 85 minute

Reflexoterapie

Cu rol detoxifiant şi de refacere a echilibrului energetic, masajul reflexogen acţionează asupra punctelor sensibile de la nivelul tălpii piciorului stimulând organele interne corespunzătoare.
Masaj în talpa piciorului
// 25 minute

Masaj Cranio - Cervical

Această terapie relaxează zona cervicală, mușchii gâtului, umerii și brațele. Masajul cranio-cervical îndepărtează durerile de cap și oboseala, alungând insomniile prin manevre de detensionare și stretching.
Masaj al capului, gâtului și umerilor
// 25 minute

Masaj Deep Tissue

Ideal pentru indepartarea tensiunilor musculare, contracturilor și blocajelelor dureroase, realizându-se prin mișcări

lente și profunde ale terapeutului cu antebrațele, pumnii și coatele. Rezultatul este detensionarea întregului corp.

Masaj Corporal // 50 minute  

Masaj cu Scoici

Această terapie unică de relaxare folosește scoici naturale umplute cu lavă vulcanică cu proprietăți de autoîncălzire care aluneca mătăsos de-alungul corpului, topește contracturile și tensiunile musculare, minimalizează anxietatea și învăluie corpul într-o căldură îmbietoare.
Masaj al spatelui
// 50 minute

Masaj cu Pietre Vulcanice

Folosind tehnici tradiționale din medicina ayurvedică, masajul cu roci vulcanice calde are rezultate spectaculoase în relaxarea, echilibrarea și revigorarea trupului. Aplicarea pietrelor netede de diferite mărimi se desfășoară de la extremități spre partea mediană a corpului, pe principalii centri energetici.
Masaj Corporal
// 50 minute

Masaj Anticelulitic

Un masaj ce acționează eficient împotriva celulitei, detronând aspectul de "coajă de portocală" de pe șolduri, picioare, abdomen și fese. Masajul cu creme reductoare și uleiuri esențiale îmbunătățește suplețea și elasticitatea pielii, împreună cu cea a țesuturilor subcutanate, activând în acelați timp circulația sângelui.
Masaj corporal
// 25 minute

Stripexan with Regestril

Chipul întinerește în doar câteva zile, netezind rapid liniile de expresie și ridurile prin combinarea substanțelor active regenerante cu Regestril. Tratamentul este optimizat de tehnologia GK4, care folosește puterea ultrasunetelor, ionizarea și raze infraroșii.
Tratament antiaging facial
// 60 minute

Tratamente de detoxifiere

Lymphatic drainage

Remediu împotriva celulitei, a retenţiei de apă şi de toxine, drenajul limfatic eliberează corpul de presiunea stresului, îmbunătăţeşte circulaţia şi imunitatea generală, dând o senzaţie de revitalizare totală a organismului.
Masaj Corporal
// 55 minute

Drenaj Limfatic Segmentar

Acest tip de masaj special acționează asupra unui singur segment al corpului cu scopul de a diminua staza din țesuturi, activând circulația limfatică. Masajul poate fi facial, al membrelor superioare, membrelor inferioare, sau al abdomenului.

Masaj corporal // 25 minute

Ritualuri faciale

Ayurveda Face Lift

Relaxarea profundă și tonifierea feței cu un masaj bioenergetic alungă tensiunile întipărite pe chip. Stimularea micro-circulației sporește luminozitatea si transparența pielii, iar corectarea poziției umerilor și a gătului reglează fluxul respirației.
Tratament facial
// 25 minute

Thalgo source

Tratament hidratant - remineralizant cu apă de izvor marin, bogată în elemente minerale (oligoelemente) și extract de alge cu efect intensiv hidratant. Pentru tenul obosit, agresat zilnic de poluare, vânt sau căldură.
Tratament facial
// 55 minute

Antirid Premium Thalgo Ultimate Exception

Tratament anti-rid pentru persoane mature (peste 40 de ani) sau la menopauză. Produsele anti-rid Thalgo conțin hormoni de creștere ce redau strălucirea și fermitatea tenului matur, asigurând, în același timp, o hidratare intensă.

Tratament facial - 85 minute

Thalgo Pur

Tratament cu efect bactericid și seboregulator prin inhibarea 5 x reductazei, recomandat tenurilor grase, cu sau fără complicații acneice. Pielea va deveni netedă, curată și revigorată prin eliminarea impurităților, iar secreția de sebum va fi reglată.
Tratament facial
// 55 minute

Tratament pentru ochi

Tratament anti-rid, anti-cearcăn, anti-edeme cu silicon și Matrixyl - Sinthe6. Pielea sensibilă din jurul ochilor își va recăpăta elastricitatea și nivelul optim de hidratatre. 
Tratament facial
// 25 minute

Algo lift

Nimic nu se aseamănă cu strălucirea şi fermitatea unui ten perfect hidratat. Produsele Thal’ion țin în loc apariţia primelor riduri şi răsfață pielea feţei cu un proces complet de demachiere, gomaj, aplicare a unei măşti hrănitoare şi masaj.
Tratament facial
// 60 minute

Klapp Gold

Efectul antioxidant şi regenerant al acestui tratament de lux anti-aging este dat de aplicarea unor foiţe din aur de 24 karate, alături de un cocktail de vitamine, minerale şi amino-acizi care oferă protecţie îndelungată tenului matur.
Tratament facial
// 55 minute

ASA Klapp

Tenul luminos, catifelat şi fără pete provocate de razele UV este rezultatul tratamentului cu polifenoli extraşi din struguri. Puterea acestora de a închide porii dilatați şi de a combate ridurile profunde creşte datorită tehnologiei GK4 cu ultrasunete, ionizare şi raze infraroşii.
Tratament facial
// 55 minute

X-Treme Hyaluron Infusion

Acest tratament complex redefinește procesul de hidratare, prin stimularea sintezei de colagen, redând volum pielii printr-un efect de lifting.
Tratament Antiaging inovator, complex, pentru față și mâini
// 55 minute

Klapp Vitamina A

Un tratament de îngrijire pentru tenul matur ce reduce ridurile și stimulează regenerarea pielii. Amplificarea factorilor naturali de hidratare se realizează cu tehnologia GK4, o combinație de ultrasunete, ioni negativi și raze infraroșii, ce accelerează rezultatele tratamentului.

Tratament facial // 60 minute

Alchimie Facială cu Gerovital / Aslavital

De la prevenirea distrugerii peretelui celular la regenerarea și protejarea tenului, acest tratament complex împuternicit cu produse cosmetice bogate în principii naturale active precum argila, restituie luminozitatea și tinerețea tenului. Debutând cu un proces de curățare, alchimia continuă cu un peeling, aplicarea unei măști detoxifiante, hidratare, lifting, finalizându-se cu tonifierea feței cu ajutorul curenților de înaltă frecvență..
Tratament facial // 55 minute

Biomer Sireia Lift & Refill

Este un tratament natural împotriva ridurilor, special creat pentru tratarea tenului matur . Mușchii se relaxează, împiedicând apariția liniilor fine, în timp ce secreția de collagen este stimulată, reducând astfel ridurile cauzate de înaintarea în vârstă.

Tratament facial // 55 min 

Vyon Peel & White

Tenul luminos, întinerit, hidratat, depigmentat și protejat împotriva radiațiilor UV este rezultatul tratamentului cu acizi naturali din fructe. Efectul de depigmentare, micșorarea porilor dilatați și atenuarea ridurilor profunde este sporit datorită tehnologiei GK4 cu ultrasunete, ionizare și raze infraroșii.

Tratament facial fără extracție // 45 minute

Vyon Cell Guard

Ideal pentru tenul matur, stimulează producția de collagen, previne deteriorarea ADN ului pielii, conferă fermitate și elsticitate, îndepartează keratozele de vârstă, atenuează ridurile. Reîntinerirea tenului se datorează acțiunii compușilor esențiali în metabolismul cellular: retinol, AHA, acid hialuronic, peptide.

Tratament facial  // 60 minute

Vyon Spatials Moisturizing

Hidratare intensă și de durată pentru orice tip de ten. Cu ajutorul acidului hialuronic se obține atenuarea ridurilor, un ten catifelat și revitalizat. Tratamentul este completat de tehnologia GK4, care folosește puterea ultrasunetelor, ionizarea și razele infraroșii.
Tratament facial // 60 minute

Slim & Fit

Slim & Fit at Europa Hotel & Spa in Eforie Nord, Romania

Surplusul de kilograme dispare și silueta își recapătă forma dupa câteva zile de fitness, înot, masaje profesioniste, hidroterapii și tratamente pe bază de ciocolată, cafeină, nămol sau alge marine.

Descarcă meniul spa

Baie cu alge

Relaxare și stimularea arderilor din corp prin puterea anti-celulitică a algelor marine care, în combinație cu apa sărată din Lacul Techirghiol, hidratează în profunzime pielea, redându-i suplețea și strălucirea naturală.
Hidroterapie corporală
// 20 minute

Thalgo Svelt Silhouette

Tratament remodelant de înaltă precizie cu produse Thalgo pe bază de alge marine și oxygen activ cu efect anticelulitic, de slăbire și tonifiant. Ritualul corporal cuprinde o sesiune de peeling urmată de un masaj, de aplicații de ser și, la final, de o mască corporală.

Tratament Corporal // 55 minute

Împachetare cu Ciocolată

Trupul va fi răsfățat iar simțurile desfătate prin învăluirea într-o mătase de ciocolată. Pe cât de savuros, pe atât de eficient, tratamentul stimulează arderea grăsimii, relaxează și conferă tonus pielii.
Peeling, împachetare, masaj corporal
// 90 minute

Ritual pentru picioare

Calmarea, relaxarea si împrospătarea picioarelor care scapă de senzația de oboseală și greutate.  Tratamentul special creat de laboratoarele Thalgo hidratează pielea și remodelează întreaga zonă.
Tratament local
// 45 minute

Thali’svelt Silhouette Wrap

Tratamentul  cu produse Thal’ion pe bază de alge marine stimulează arderea grăsimilor şi eliminarea toxinelor, dând un nou contur siluetei prin pierderea centimetrilor în plus.
Peeling, împachetare, masaj de relaxare şi activare
// 60 minute

Wellbeing for Men

Relaxare, detoxifiere, hidratare şi tonifiere prin împletirea efectelor benefice ale apei cu forţa vindecătoare a algelor şi a nămolului organic.

Descarcă meniul spa

Stress Relief Massage

Restaurând echilibrul natural și armonia corpului, acest tip de masaj eliberează tensiunea acumulată în musculatură și îmbunătățește circulația sangvină.
Masaj de relaxare și detensionare
// 25 minute

Man Klapp Power

Ideal pentru tenul masculin, tratamentul de curățare profundă, revitalizare și reîntinerire netezește liniile de expresie şi dă feței un aspect luminos. Completat de tehnologia GK4 bazată pe ultrasunete, ionizare și raze infraroșii, masajul facial cu produse bogate în minerale, vitamine, proteine, acizi citrici şi hamamelis împrospătează pielea, redându-i elasticitatea şi fermitatea.
Tratament facial
// 55 minute

Hidroterapii

Relaxare, detoxifiere, hidratare şi tonifiere prin împletirea efectelor benefice ale apei cu forţa vindecătoare a algelor şi a nămolului organic.

Descarcă meniul spa

Baie cu Nămol

Revitalizând organismul și redând elasticitatea pielii, renumitul tratament prin baia cu nămol sapropelic de Techirghiol și apa sărată a aceluiași lac are efecte terapeutice spectaculoase în afecțiunile reumatice, ortopedice sau ale pielii, cum este psoriazisul.
Tratament corporal
// 20 minute

Hydro Massage

Energizează și revitalizează corpul, relaxând mușchii și stimulând circulația sângelui prin acțiunea jeturilor de apă. Puterea de vindecare a apei întărește sistemul imunitar, readucând trupului forța și suplețea în mișcare.
Tratament Corporal
// 20 minute

Duș Subacval

Având efect tonifiant şi relaxant, secretul acestui tip de hidromasaj constă în folosirea jetului puternic de apă dublat de măiestria terapeutului. Acțiunea intensă a apei alungă durerile, detoxifiază organismul și stimulează circulația sângelui, redând trupului vitalitatea şi energia.
Hidromasaj corporal
// 20 minute

Duș Masaj Vichy

Relaxarea totală a musculaturii, activarea circulaţiei şi înfrumusețarea pielii sunt doar câteva din beneficiile duşului Vichy. Acesta răsfaţă corpul cu o cascadă de apă revigorantă, împletind puterea jeturilor de apă cu masajul manual.
Hidromasaj // 15 minute

Sport şi sănătate

Kinetotherapy

Program individual de recuperare pentru creșterea mobilității articulațiilor și întărirea musculaturii sub îndrumările competente ale terapeuților.
Gimnastică medicală
// de la 1 la 12 ședințe

1 ședință 25 minute

Hydrokinetotherapy

Relaxarea și refacerea întregului corp prin gimnastică acvatică se face sub atenta supraveghere a celor mai buni specialiști. Efortul cardiovascular este mai mic în piscina cu apă sărată, iar efectele benefice asupra organismului se resimt imediat.
Gimnastică medicală
// de la 1 la 5 ședințe

Program de Relaxare Cervicală

Încordarea, durerea și disconfortul se ameliorează după un program de exerciții urmat de un scurt masaj relaxant.
 
Masaj regional cervical & kinetoterapie // 25 minute

Program ”Spate dureros”

Relaxarea musculaturii și reducerea durerilor de spate prin aplicarea unui masaj terapeutic regional și a tehnicilor de kinetoterapie locală.
Masaj și kinetoterapie
// 25 minute

Electroterapie

sport si fitness

Prevenirea și tratarea diferitelor afecțiuni, împreună cu recuperarea fizică prin exerciții, kinetoterapie și hidrokinetoterapie în piscina cu apă sărată adusă din Lacul Techirghiol.

Descarcă meniul spa

Terapie cu Laser

Calmarea durerilor și accelerarea procesului de vindecare post-traumatică sau tratarea afecțiunilor reumatice și dermatologice prin folosirea terapiei moderne cu laser.
Electroterapie locală
// În funcție de recomandarea medicului

Bioptron

Activarea puterii de vindecare a organismului, tratarea afecțiunilor de la nivelul pielii și ameliorarea durerii cu ajutorul terapiei prin lumină. Fasciculul de lumină polarizată pătrunde în profunzimea țesuturilor grăbind procesul de regenerare și echilibrare energetică a organismului.
Luminoterapie
// În funcție de recomandarea medicului

Ultrasound Therapy

Eficientă în recuperarea post-traumatică a sistemului muscular și articular, această terapie din domeniul înaltei frecvențe are acțiune termică și mecanică profundă asupra corpului.
Fizioterapie
// În funcție de recomandarea medicului

Galvanotherapy

Terapie care stimulează circulația și reduce durerile post-traumatice sau reumatice prin baia galvanică.
Electroterapie
// 20 minute

Contact
Ana Aslan Health Spa
Republicii 13, 905350, Eforie Nord, Constanța, România
Tel: +40 241 702 840; Fax: +40 241 741 720; Email: anaaslan-spa@anahotels.ro

rezervă online

Rezervă online la SPA