Informare COVID-19

Terapii SPA

MASAJ CU NĂMOL

Masaj cu efecte terapeutice și estetice deosebite realizat cu renumitul nămol sapropelic din Lacul Techirghiol, “catifeaua neagră“. Nămolul, încălzit la o temperatură de 40°-45°C, se aplică prin manevre specifice de masaj și îți va alinta trupul cu căldura sa, alina durerile, contracturile musculare, te va hidrata și îți va mângâia pielea.

Tratament cu nămol
20 minute

BAIE CU NĂMOL

O baie tămăduitoare într-un amestec de nămol sapropelic și apă sărată din Lacul Techirghiol, la o temperatură de 36°-40° C (medie 38°C). Căldura plăcută vă învăluie trupul și simțiți cum durerile articulare, contracturile musculare, disfuncțiile circulatorii și leziunile dermatologice (psoriazis) dispar ca prin farmec.

Tratament nămol
20 minute

CATAPLASMĂ CU NĂMOL

O baie tămăduitoare într-un amestec de nămol sapropelic și apă sărată din Lacul Techirghiol, la o temperatură de 36°-40° C (medie 38°C). Căldura plăcută vă învăluie trupul și simțiți cum durerile articulare, contracturile musculare, disfuncțiile circulatorii și leziunile dermatologice (psoriazis) dispar ca prin farmec.

Tratament nămol
20 minute

Masaje şi terapii – Masajele de relaxare cu uleiuri esenţiale, nămol sau pietre calde topesc stresul şi încordarea sub mâini pricepute, terapiile medicinii antice redând corpului echilibrul natural.

MASAJ DE RELAXARE

Evadează din stressul cotidian alegând un masaj suedez al întregului corp sau al părții posterioare a corpului, amplu, profund, cu presiune ușoară spre medie, efectuat cu uleiuri esențiale calde. Lasă-te învăluit de aromele naturale, de atingerile experte ale terapeuților și vei experimenta abandonul într-o stare de relaxare pură și liniște interioară.

Masaj corporal
25 minute

MASAJ SCALP ȘI REGIUNEA CERVICALĂ

Masaj de relaxare profundă menit să elimine stresul și tensiunile de la nivelul scalpului și regiunii cervicale prin stimularea circulației sanguine periferice și a terminațiilor nervoase. Restabilește echilibrul emoțional și mental al organismului, este inamicul depresiei și anxietății generând o infuzie de bună dispoziție și liniște interioară.

Masaj al capului
25 minute

MASAJ DE TONIFIERE

Masaj terapeutic al întregului corp cu presiune medie spre puternică, stimulează circulația sanguină și eliminarea toxinelor acumulate la nivelul mușchilor, concomitent cu reechilibrarea și stimularea fluxului de energie pozitivă. Tehnici ferme de fricțiune, frământare și rulare combinate cu tapotamente scurte și tehnici de periaj, compun un masaj energizant si ralaxant.

Masaj corporal
50 minute

DRENAJ LIMFATIC MANUAL

Metoda naturală eficientă în stimularea circulației limfatice, cu efecte la nivelul întregului organism. Masarea blândă și ritmică cu ajutorul palmelor stimulează musculatura vaselor limfatice. Efecte: elimină edemele de cauză limfatică, ameliorează semnificativ celulita, tulburările circulatorii, constipația și durerile acute sau cronice, stimulează sistemul imunitar.

Masaj corporal
50 minute

Ayurveda Massage

Ritual ancestral indian, acest masaj purifică trupul si reface echilibrul energetic. Efectele benefice asupra sănătăţii se resimt prin acţiunea la nivelul coloanei vertebrale, a muşchilor, articulaţiilor, vaselor sangvine şi sistemului nervos.

Masaj Corporal
75 minute

MASAJ SHIRODHARA

Un sublim tratament cu ulei, extrem de plăcut, inspirat din tradiția ayurvedică, cu o tradiție de peste 6000 ani. Un fir continuu de ulei cald va alinta fruntea într-o ușoară mișcare de balans și vindecă prin atingere. Vei simți cum gândurile se dizolvă treptat și o stare subtilă de liniște interioară, de fericire și plutire îți va umple sufletul.

Masaj ayurvedic
25 minute

Masaj cu roci vulcanice

Simte magia pietrelor fierbinți, armonios îmbinată cu un masaj ayurvedic cu uleiuri esențiale și cu sunetele magice ale bolului cântător tibetan. Este una dintre tehnicile terapeutice foarte vechi utilizate în relaxare, echilibrare energetică a celor 7 chakre principale situate de-a lungul coloanei vertebral. O experiență unică pentru trup și suflet.

Masaj ayurvedic
50 minutes

Masaj cu scoici

Masaj desăvârșit cu scoici intens calde, sută la sută naturale, ce detensionează profund musculatura și stimulează circulația sanguină, generând energie și vitalitate. Îmbină tehnici din masajul de relaxare, terapeutic, suedez și tehnici specifice, create special pentru caracteristicile scoicilor de masaj care au un sistem intern de încălzire sută la sută ecologic.

Masaj al spatelui
50 minute

Masajul Lomi-Lomi

Masajul clasic hawaian ”al mâinilor iubitoare” este o tradiție de vindecare holistică, un tratament exotic și intens relaxant, un balans continuu al întregului corp. Mișcările sunt profunde și ritmice, se utilizează antebrațele la fel de mult ca mâinile, diferite regiuni pot fi masate concomitent, creând o senzație ușoară de valuri deasupra corpului.

Masaj corporal
50 minute

Masaj cu lumânări parfumate

Terapie de neuitat în timpul căreia vei simți o relaxare profundă, un răsfăț unic pentru trup și suflet. Un peeling corporal urmat de masajul hawaian Lomi-Lomi cu uleiuri calde 100% naturale picurând din lumânări speciale îți vor alinta simțurile și te va face să uiți de stresul cotidian. Pielea rămâne catifelată, hidratată și ușor parfumată.

Masaj corporal
50 minute

Reflexoterapie plantară

Terapie holistică care privește organismul ca pe un întreg. Presiunea și masajul specific al punctelor reflexe corespunzătoare segmentelor și organelor vitale reduc stresul și stimulează circulația sângelui atât la nivel local cât și al organului corespunzător. Se obține eliminarea reziduurilor nocive și alimentarea cu substanțe energetice și de regenerare.

Masaj corporal
25 minute

Masaj cu bețe de bambus

Masaj asiatic viguros cu puternice efecte de bio-stimulare și reactivare, special creat pentru corp și față. Răsfăț al pielii și simțurilor prin mângâierea fermă și amplă a bețelor de bambus. Trupul își regăsește robustețea și vigoarea, aspectul inestetic al celulitei dispare, pielea redevine netedă și suplă.

Masaj corporal
50 minute

Tratamente anti-aging – frumusețe, senzualitate şi reîntinerire prin alchimia ingredientelor active din algele marine, a extractului de struguri roşii şi a produselor organice de lux cu puternic efect anti-oxidant şi de tonifiere.

CEREMONIA DIAMANTULUI

Terapie cu efecte miraculoase contra celulitei. Are la bază produse ce conțin microcapsule cu pudră de diamante, mătase pură hidrolizată, aminoacizi, coenzima A și cafeină, toate cu triplă acțiune: slăbire locală, fermitate, atenuarea aspectului de coajă de portocală, catifelare.

Tratment Anti Aging
80 minute

Ritual cu aur

Revitalizant, purificator și anticelulitic, cuprinde peeling cu materiale prețioase, masaj cu lipoliarome și cellularome, mască corporală cu aur și Ylang-Ylang, iar la final hidratare intensă cu un amestec special de uleiuri esențiale și cremă cu aur.

Tratment Anti Aging
50 minute

RITUAL CORPORAL CU MIERE ORGANICĂ

O experiență dulce și purificatoare care combină o exfoliere pe bază de zahăr și uleiuri esențiale cu un masaj nutritiv ferm cu valențe anticelulitice și o împachetare cu miere organică. O încântare a pielii și simțurilor care vă conectează cu bogăția infinită a naturii.

Tratment Anti Aging
50 minute

Surplusul de kilograme dispare și silueta își recapătă forma dupa câteva zile de fitness, înot, masaje profesioniste, hidroterapii și tratamente pe bază de ciocolată, cafeină, nămol sau alge marine.

Thalgo Svelt Silhouette

Ritual corporal Thalgo remodelator de înalt nivel pe bază de alge marine și oxigen activ, cu efect anticelulitic, de slăbire și de fermitate. Cuprinde peeling coporal urmat de masaj anticelulitic, aplicație de ser și mască corporală pe bază de alge marine și oxigen activ.

Tratament corporal
50 minute

RĂSFĂȚ CU CIOCOLATĂ

Tentația inocentă a ciocolatei transpusă într-un ritual savuros și eficient în arderea grăsimii, tonifierea pielii și desfătarea simțurilor. Cuprinde peeling, manevre combinate de masaj și o împachetare generală într-o mătase de ciocolată ispititoare.

Tratament corporal
80 minute

RITUAL PENTRU PICIOARE OBOSITE

Tratament special creat de Laboratoarele Thalgo, cu efect de hidratare, împrospătare, calmare și relaxare a zonei picioarelor și gambelor. Un alint care înlătură oboseala și senzația de picioare grele și ne îndeamnă la plimbare pe nisipul plajei scăldat de valuri.

Tratament picioare
45 minute

TRATAMENT ANTICELULITIC

Special creat de Plantavorel pentru atenuarea aspectului inestetic la celulitei. Are la bază un miraculos amalgam de produse pe bază de cafeină, scorțișoară, curcumă, ghimbir. Un scrub purificator urmat de un masaj energic al zonelor afectate și de o împachetare corporală redau aspectul tânăr al pielii.

Tratament Plantavorel treatment
50 minute

PAMPERING BODY RELAXANT-REMINERALIZANT

Reface echilibrul mineral al pielii afectate de deshidratare și expunerea la factorii nocivi de mediu (radiații, poluare). Scrub-ul cu sare de Himalaya, masajul relaxant cu ulei de cocos și semințe de struguri și împachetarea finală cu lavandă și cocos lasă pielea destinsă, hidratată și elastică.

Tratament Plantavorel
50 minute

BODY FIRMNESS: RESTRUCTURANT-TONIFIANT

Un ritual cu aroma de portocală care reface structura și tonusul pielii. Se efectuează un scrub cu zahăr brun, un masaj amplu al întregului corp și la final o împachetare pe bază de portocală sau portocală combinată cu alge marine și iederă. Vei simți corpul energizat și pielea zveltă și elastică.

Tratament Plantavorel
50 minute

Ritualuri faciale – curăţarea, hidratarea şi îngrijirea intensă a tenului cu produse organice regenerează ţesuturile, pielea revitalizată recapătându-şi supleţea şi strălucirea.

Ayurveda Face Lift

Relaxarea profundă și tonifierea feței cu un masaj bioenergetic alungă tensiunile întipărite pe chip. Stimularea micro-circulației sporește luminozitatea si transparența pielii, iar corectarea poziției umerilor și a gătului reglează fluxul respirației.

Tratament facial
25 minute

Thalgo Source

Tratament complex hidratant-remineralizant cu apă de mare bogată în oligoelemente și extract de alge marine cu efect intens hidratant. Se adresează tenului obosit agresat zilnic de poluare, vânt, radiații și tenului ridat.

Tratament facial
50 minute

Anti-Wrinkle Premium Thalgo - Ultimate Exception

Tratament antirid pentru doamne cu vârsta peste 40 de ani sau aflate la menopauză. Produsele de înaltă calitate conțin hormoni de creștere care hidratează intens și în profunzime, redau strălucirea și fermitatea tenului matur.

Tratament facial
80 minute

Thalgo Pur

Tratament cu efect bactericid și seboregulator prin inhibarea 5 x reductazei, recomandat tenurilor grase, cu sau fără complicații acneice. Pielea va deveni netedă, curată și revigorată prin eliminarea impurităților, iar secreția de sebum va fi reglată.

Tratament facial
50 minute

GEROVITAL/ASLAVITAL - ALCHIMIE FACIALĂ

Tratament complex cu faimoasele produse cosmetice Gerovital/Aslavital bogate într-o multitudine de principii naturale active care previn distrugerea peretelui celular, regenerează și protejează tenul, îi redau luminozitatea și tinerețea.

Tratament facial
50 minute

X-Treme Hyaluron Infusion

Tratament complex și intens care redefinește procesul de hidratare prin stimularea sintezei de colagen, redând volum și densitate pielii printr-un efect de lifting. Tratament inovator care abordează fața și mâinile.

Tratament Antiaging
50 minute

Klapp Vitamin A

Un tratament de îngrijire pentru tenul matur ce reduce ridurile și stimulează regenerarea pielii. Amplificarea factorilor naturali de hidratare se realizează cu tehnologia GK4, o combinație de ultrasunete, ioni negativi și raze infraroșii, ce accelerează rezultatele tratamentului.

Tratament facial
50 minute

ASA Klapp

Tratament de excepție cu polifenoli din struguri care au puterea miraculoasă de a închide porii dilatați și de a atenua ridurile profunde. Efectul este accentuat de folosirea tehnologiei GK4. Tenul rămâne luminos, catifelat și fără petele pigmentare provocate de razele UV.

Tratament facial
50 minute

Klapp Gold

Tratament de lux anti-aging cu efect antioxidant și regenerant prin aplicarea unor foițe de aur de 24 karate împreună cu un cocktail de minerale, vitamine și aminoacizi. Oferă îngrijire și protecție tenului matur pe termen lung.

Tratament facial
50 minute

Hidroterapii – relaxare, detoxifiere, hidratare şi tonifiere prin împletirea efectelor benefice ale apei cu forţa vindecătoare a algelor şi a nămolului organic.

Hidromasaj

Energizează și revitalizează corpul, relaxând mușchii și stimulând circulația sângelui prin acțiunea jeturilor de apă. Puterea de vindecare a apei întărește sistemul imunitar, readucând trupului forța și suplețea în mișcare.

Hidromasaj
20 minute

Vichy Shower Massage

Relaxarea totală a musculaturii, activarea circulaţiei şi înfrumusețarea pielii sunt doar câteva din beneficiile duşului Vichy. Acesta răsfaţă corpul cu o cascadă de apă revigorantă, împletind puterea jeturilor de apă cu masajul manual.

Hidromasaj
20 minute

DUȘ SUBACVAL

Având efect tonifiant şi relaxant, secretul acestui tip de hidromasaj constă în folosirea jetului puternic de apă dublat de măiestria terapeutului. Acțiunea intensă a apei alungă durerile, detoxifiază organismul și stimulează circulația sângelui, redând trupului vitalitatea şi energia.

Hidromasaj corporal
20 minute

BAIE SALINĂ CU PLANTE

O baie relaxantă cu apă sărată din Lacul Techirghiol și decocturi de plante culese din zone montane nepoluate și ambalate în săculeți individuali. Pe lângă efectul calmant și odihnitor, principiile active din plante acționează direct la nivelul tegumentului cu acțiune antiseptică, cicatrizantă și antiinflamatoare. Aromele vegetale te transpun într-un colț de natură.

Hidroterapie
20 minute

BAIE CU ALGE

Baie tămăduitoare și relaxantă prin puterea anticelulitică și detoxificantă a algelor marine care, în combinație cu apa intens mineralizată din Lacul Techirghiol, hidratează pielea în profunzime redându-i suplețea, tonusul și strălucirea naturală.

Hidroterapie
20 minute

ÎMPACHETĂRI CU PARAFINĂ

Împachetări parțiale ale unor regiuni sau segmente ale corpului în parafină topită la 40°-45°C. O procedură de termoterapie extrem de eficientă, cu efect asupra întregului organism, care relaxează musculatura, ameliorează elasticitatea structurilor, stimulează circulația sanguină și limfatică în profunzime, ameliorează durerile articulare și musculare.

Terapie parafină
20 minute

Wellbeing for Men – program special de îngrijire și energizare masculină care ajută la stimularea forţei fizice si la creșterea rezistenței și a vitalității întregului organism.

Man Klapp Power

Ideal pentru tenul masculin, tratamentul de curățare profundă, revitalizare și reîntinerire netezește liniile de expresie şi dă feței un aspect luminos. Completat de tehnologia GK4 bazată pe ultrasunete, ionizare și raze infraroșii, masajul facial cu produse bogate în minerale, vitamine, proteine, acizi citrici şi hamamelis împrospătează pielea, redându-i elasticitatea şi fermitatea.

Tratament facial
50 minute

Energy Boost

Deep and personalized massage of muscle tissue and muscle fascia with a relaxing effect while energizing through intense pressure in areas with chronic muscular tensions caused by stress, vicious sitting positions, adverse environmental factors or intense physical or sports activities. The maneuvers are performed with fingers, fists, forearms and elbows, energizing in the same time.

Body massage
50 minutes


					

Sport şi sănătate – prevenirea și tratarea diferitelor afecțiuni, împreună cu recuperarea fizică prin exerciții, kinetoterapie și hidrokinetoterapie în piscina cu apă sărată adusă din Lacul Techirghiol.

KINETOTERAPIE

Kineto-terapeuți cu experiență creează pentru tine programe complexe de recuperare bazate pe o multitudine de tipuri de exerciții. Este o terapie prin mișcare care urmărește consolidarea sau refacerea funcțiilor unor segmente ale corpului afectate de boală, de intervenții chirurgicale sau traumatisme.

Gimnastică medicală
25 minute

HIDROKINETOTERAPIE

Programe variate de exerciții efectuate în apa caldă a piscinei sub îndrumarea atentă a kineto-terapeuților, o adevărată mângâiere pentru mușchi și articulații și o metodă de recuperare extrem de eficientă a diverselor afecțiuni și dizabilități.

Gimnastică medicală
25 minute

PROGRAM SPATE DUREROS

Relaxarea musculaturii și reducerea durerilor de spate prin aplicarea unui masaj terapeutic regional și a tehnicilor de kinetoterapie locală.

Masaj și kinetoterapie
25 minute

PROGRAM DE RELAXARE CERVICALĂ

Tensiunea, durerea și disconfortul regiunii cervicale, date de posturi vicioase, stresul cotidian și expunerea la factori climatici nefavorabili, se ameliorează după un scurt masaj cervical de relaxare și un program personalizat de exerciții și tehnici de kineto-terapie.

Gimnastică medicală
25 minute

Electroterapie – atenuarea durerilor musculare și a problemelor circulatorii prin tehnici moderne și non-invazive, cum este terapia prin laser.

Aerosoli

Exploatăm efectele terapeutice ale apei de mare sub formă de aerosoli produși de un aparat de ultrasunete în tratarea diverselor afecțiuni respiratorii (bronșita cronică, astm bronhic, emfizem pulmonar, etc) și din sfera ORL (sinuzite, rinofaringite, laringite, etc).

În funcție de recomandarea medicului

Bioptron

Terapie ne invazivă cu lumina polarizată. Fascicolul de lumină pătrunde în profunzimea țesuturilor grăbind procesul de regenerare, vindecare și echilibrare energetică. Se recomandă în special în tratarea afecțiunilor dermatologice și pentru ameliorarea durerilor.

Photo-therapy
În funcție de recomandarea medicului

Electroterapie sau Baie Galvanică

ELECTROTERAPIE: Tratament cu precădere simptomatic, care folosește formule consacrate de curenți galvanici, curenți de joasă, medie și înaltă frecvență, ultrasunete, câmp magnetic de joasă frecvență, biostimulare laser. Se efectuează numai la recomandarea medicului. 

BAIE GALVANICĂ combină acțiunea curentului continuu cu efectul termic al apei, în cele 4 celule pentru membrele superioare și inferioare. Se remarcă prin efectele deosebite în ameliorarea durerilor reumatice, post traumatice, de cauza neurologică, în tratarea tulburărilor circulatorii periferice..

Electroterapii
În funcție de recomandarea medicului

Book your stay