Informare COVID-19

Terapii spa și masaje în Poiana Brașov

Spa-ul nostru îți pune la dispoziție o paletă largă de terapii de detoxifiere, wellness și masaje. Descoperă serviciile noastre sau lasă-ne să îți creăm un program adaptat nevoilor tale.

Stress Relief

Masaj de relaxare al spatelui şi membrelor inferioare, restabileşte echilibrul natural şi îmbunătăţeşte circulaţia sangvină.

Masaj de relaxare
25 minute

Aroma Relax

Masajul cu uleiuri călduţe are efectul de relaxare deplină a întregului corp şi revitalizarea simţurilor prin aromaterapie, imprimând cea mai plăcută stare de bine.

Masaj corporal
50 minute

Intuitive

Este un tratament freestyle care dă libertate terapeutului de a îmbina tehnici de masaj diferite, în funcţie de nevoile clientului, rezultatul fiind un masaj personalizat cu efecte tămăduitoare.

Masaj corporal
25, 50, 75 sau 90 minute

Hot Stone

Folosind tehnici tradiţionale din medicina ayurvedică, masajul cu roci vulcanice calde are rezultate spectaculoase în relaxarea, echilibrarea şi revigorarea trupului. Aplicarea pietrelor netede de diferite mărimi se face de la extremităţi spre partea mediană a corpului, pe principalii centri energetici.

Masaj corporal
25 minute sau 75 minute

Thali Stones

Cu un profund efect de relaxare şi reechilibrare energetică, acest program începe cu o sesiune de Body peeling cu produse din gama Thal’ion: Vent de Sable, Tentation Cristaline sau Săruri de mare. Urmează un masaj al spatelui şi aplicarea unui set de pietre vulcanice de-a lungul coloanei vertebrale, iar la final, un masaj general de relaxare.

Masaj corporal
75 minute

Masaj anti celulitic

Luptă împotriva celulitei, detronând “coaja de portocală” de pe şolduri, picioare, abdomen şi fese. Masajul cu creme reductoare îmbunătăţeşte supleţea şi elasticitatea pielii, împreună cu cea a ţesuturilor subcutanate, activând în acelaşi timp circulaţia sângelui.

Masaj corporal
25 minute

Back Pain Therapy

Tehnicile de masaj folosite înlatură rigiditatea articulaţiilor şi durerile de spate cauzate de sedentarism sau de anumite afecţiuni ale coloanei. Setul de exerciţii efectuate în camera de masaj este urmat de un masaj terapeutic al spatelui.

Masaj corporal
25 minute

Head & Neck

Acest tip de masaj este în special folosit pentru eliberarea durerilor acumulate în zona capului și a gâtului. Are efect reconfortant și relaxant.

Masaj al capului, gâtului şi umerilor
20 minute

Frumusețea, senzualitatea și aspectul tânăr sunt efectele ingredientelor active din alge marine, extract de struguri roșii și produse de lux organice cu un puternic efect de tonifiere și antioxidant care susțin întinerirea și fermitatea corpului.

Anti-aging Odyssey

Regenerarea şi reîntinerirea pielii se datorează ingredientelor active din algele marine şi produselor organice de lux. Incursiune pe tărâmul frumuseţii, acest tratament complex adresat femeii mature are efect anti-oxidant şi –detoxifiant, lăsând pielea mai fermă şi mai luminoasă.

Tratament corporal
60 minute

Absolute Beauty

Program complex de detoxifiere, drenaj, relaxare, hidratare şi remodelare corporală prin eliminarea grăsimilor.Totul pe parcursul a 10 şedinţe de tratamente corporale cu alge marine, pietre şi metale preţioase ce vor reda pe deplin frumuseţea şi strălucirea pielii.

Tratament corporal în 10 şedinţe

Eliminarea toxinelor din organism și îmbunătățirea fluxului sanguin cu un puternic efect de ameliorare a stresului care energizează organismul.

Drenaj Limfatic

Remediu împotriva celulitei, a retenţiei de apă şi de toxine, drenajul limfatic eliberează corpul de presiunea stresului, îmbunătăţeşte circulaţia şi imunitatea generală, dând o senzaţie de revitalizare totală a organismului.

Masaj corporal
60 minute

Curățarea pielii, hidratarea și îngrijirea intensă folosind produse organice care regenerează țesutul, lăsând pielea fermă și luminată.

OXY-GENERA PRO

Oxy-Genera Pro este un concept unic, fiind tratamentul facial preferat de vedetele de la Hollywood, cunoscut și sub denumirea de “tratamentul Madonnei”. După o singura ședința, efectele sunt spectaculoase, tenul va fi intens hidratat, elastic, luminos, curat, iar petele și leziunile acneice devin o amintire, ridurile fine dispar, cele profunde se atenuează.
AVANTAJE UNICE: Reface tonusul, elasticitatea si luminozitatea tenului cu pana la 70%, oxigen hyperbaric de puritate medicala 98%, înlocuiește tratamentele invazive (Botox si Acid hyaluronic), conceptul Soft Laser infuzează ingredientele active până în derm.

Tratament facial
80 minute

Algo lift

Nimic nu se aseamănă cu strălucirea şi fermitatea unui ten perfect hidratat. Gama dedicată de la Thal’ion este menină să ţină în loc apariţia primelor riduri şi să răsfeţe pielea feţei cu un proces complet de demachiere, gomaj, aplicare a unei măşti hrănitoare şi masaj.

Tratament facial
60 minute

Algo Pur

Pielea netedă, curată și revigorată este visul oricărei femei. Laboratoarele de cosmetice marine Thal'ion au creat un tratament special pentru tenul gras cu pori dilataţi care ajută la eliminarea impurităţilor şi la reglarea secreţiilor de sebum.

Tratament facial
60 minute

Facial Alchemy

De la prevenirea distrugerii peretelui celular la regenerarea și protejarea tenului, acest tratament complex cu produse cosmetice bogate în principii naturale active, precum argila, redau feței luminozitatea și tinerețea. Aceasta trece printr-un proces de curățare, peeling, aplicare a unei măști detoxifiante, hidratare, ionizare, termoterapie, masaj, lifting și tonifiere cu curenți de înaltă frecvență.

tratament facial
60 minute

Peel & White

Regenerare rapidă pentru pielea deteriorată de soare, marcată de vârstă.Vyon oferă o metodă placută şi amplă de regenerare a pielii deteriorate de efectele razelor solare sau de vârstă, prin aplicarea produselor AHA. Folosirea produselor cosmetice pe bază de acizi de fructe regenerează rapid epiderma şi ameliorează structura acesteia.

Tratament facial
60 minute

Redox

Produsele REDOX oferă o protecţie antioxidantă, combat foto îmbătrânirea, au proprietăţi anti-inflamatorii și optimizează reînnoirea celulară. VYON Redox, o îngrijire activă, performantă, ce întăreşte structura celulară şi favorizează regenerarea celulelor pentru a obţine un ten uniformizat, luminos şi hidratat. Principii active pluripotente: Vitamina C stabilizată, Vitamina E micro-încapsulată, Retinol, Cell Stem – struguri Franța.

Tratament facial
60 minute

Scapă de greutatea suplimentară în doar câteva zile la Sport Wellness Spa cu fitness, înot, masaj profesionist, sesiuni de hidroterapie și tratamente pe baza de ciocolată, cofeină sau alge marine.

Thali’svelt silhouette wrap

Tratamentul cu produse Thal’ion pe bază de alge marine stimulează arderea grăsimilor şi eliminarea toxinelor, dând un nou contur siluetei prin pierderea centimetrilor în plus.

peeling, împachetare, masaj de relaxare şi activare
75 minute

Diamond Ceremony

Terapie contra celulitei şi pentru fermitatea pielii. Se folosesc produse ce conţin micro-capsule cu pudră de diamante, mătase pură hidrolizată, proteine, aminoacizi, coenzima A şi cafeină. Oferă o triplă acţiune: slăbire locală, fermitate, reduce aspectul de coajă de portocală, lăsând pielea netedă şi catifelată printr-o excelentă hidratare.

peeling, împachetare, masaj corporal
75 minute

Chocolate Delight

Efectul de ardere a grăsimilor prin eliminarea apei şi a grăsimii acumulate în exces în celule este însoţit de puterea de hidratare şi de o uşoară senzaţie de euforie pe care o dă ciocolata.

Peeling, împachetare, masaj corporal
75 minute

Gold Ceremony

Acest tratament corporal revitalizant şi purificator cuprinde peeling cu materiale preţioase, masaj anticelulitic cu lipoliarome şi cellularome, mască corporală cu aur conţinând Ylang-Ylang şi hidratare cu un amestec special de uleiuri esenţiale.

Peeling, aplicarea foiţelor de aur pe zona chacrelor, masaj de relaxare
75 minute

Ruby Ceremony

Recomandat pentru pielea deshidratată, matură şi lipsită de tonus, acest tratament foloseşte pudra de rubin şi coenzima Q10 într-o miraculoasă combinaţie cu extractul de orhidee roşie ce conferă împreună hidratare în profunzime, regenerare şi întinerirea pielii.

Tratament corporal
75 minute

Îngrijire specială și program de energizare a bărbaților care ajută la stimularea forței corpului, în același timp crescând rezistența corporală și vitalitatea

Special Men

Tratament facial ideal pentru tenul masculin, oferă o curăţare profundă, revitalizare şi întinerire, netezind liniile de expresie şi dând feţei un aspect luminos. Vyon a dezvoltat linia de produse SPECIAL cu scopul de a răspunde problemelor şi nevoilor bărbaţilor cu o viaţă extrem de activă.
Tratament facial
60 minute

Deep Tissue

Ideal pentru tensiuni musculare, contracturi şi blocaje dureroase, folosind mişcari lente şi profunde ale terapeutului cu antebraţele, pumnii şi coatele. Rezultatul este detensionarea întregului corp.

Masaj terapeutic
50 minute

Balinese Bamboo Massage

Tehnica reprezintă o combinaţie între manevrele Deep Tissue, manevre de drenaj limfatic şi uşoare manipulări articulare, flexii, extensii, tracţiuni şi presiuni, folosind beţele de bambus. Efectul unei şedinţe de masaj cu beţe de bambus este de vitalitate şi energie pozitivă.

Masaj terapeutic
75 minute

Energy Boost

Proprietățile revitalizante şi tonifiante ale ghimbirului întăresc organismul masculin, dându-i energie şi rezistență la efort prelungit.

Împachetare și masaj
60 minute

Relaxare, detoxifiere, întinerire și tonifiere. Beneficiile apei sunt combinate cu puterea de vindecare a plantelor și energia creată de hidromasajul corpului.

Duș masaj Vichy

Relaxarea totală a musculaturii, activarea circulaţiei şi înfrumusețarea pielii sunt doar câteva din beneficiile duşului „Vichy”. Acesta răsfaţă corpul cu o cascadă de apă revigorantă, împletind puterea jeturilor de apă cu masajul manual.

Hidromasaj
20 minute

Hidromasaj

Energizează și revitalizează corpul, relaxând mușchii și stimulând circulația sângelui prin acțiunea jeturilor de apă. Puterea de vindecare a apei întărește sistemul imunitar, readucând trupului forța și suplețea în mișcare.

Hidromasaj corporal
20 minute

Masaj de duș subacvatic

Având efect tonifiant şi relaxant, secretul acestui tip de hidromasaj constă în folosirea jetului puternic de apă dublat de măiestria terapeutului. Acțiunea intensă a apei alungă durerile, detoxifiază organismul și stimulează circulația sângelui, redând trupului vitalitatea şi energia.

Hidromasaj
20 minute

O experiență de relaxare și răsfăț împreună cu jumătatea ta, în atmosfera intimă a suitei spa!

Spa Suite - Forget me not

Ritualul începe cu câte un masaj corporal total de relaxare (50 de minute) pentru fiecare din parteneri, urmat de un hidromasaj cu plante şi cromoterapie în tandem (20 minute). La final, cei doi beneficiază de un timp de relaxare pe divan, alături de o cupă de şampanie și de un platou cu fructe.

Terapie în cuplu
120 minute

Spa Suite - Musk Dream

Ritualul începe cu o ședință de saună umedă exclusivă pentru două persoane, urmată de un masaj corporal total de relaxare pentru domn şi un tratament corporal Anti Ageing Odissey pentru doamnă.

Terapie în cuplu
75 minute

Duo Aroma Relax

Puterea aromaterapiei este îmbinată cu masajul de relaxare, pentru un moment de relaxare special cu persoana dragă.

Terapie în cuplu
50 minute

Duo Deep Tissue

Tratează tensiunile şi contracturile musculare ale ambilor parteneri.

Terapie în cuplu
50 minute

Duo Mix

Dragostea primează chiar dacă gusturile diferă. Acesta terapie include un masaj de relaxare şi un masaj deep tissue.

Terapie în cuplu
50 minute

Hot Stone Heaven

Împărtăşeşte cu jumătatea ta uimitoarea putere de relaxare a rocilor vulcanice şi măiestria terapeuţilor.

Terapie în cuplu
75 minute

Rezervă-ți sejurul