MASAJE ȘI TERAPII

Masaje la Ana Hotels Poiana Brașov

Regăsirea stării de bine şi a echilibrului natural al corpului cu cele mai relaxante ritualuri.

Masajele de relaxare cu uleiuri esenţiale sau pietre calde topesc stresul şi încordarea sub mâini pricepute, terapiile medicinii antice redând corpului echilibrul natural.

STRESS RELIEF MASSAGE

Masaj de relaxare ce restabilește echilibrul natural al corpului și îmbunătățește circulația sanguină. Masajul de 25’ este îndreptat către spate și membrele inferioare, în timp ce opțiunile de 50’ și 75’ au ca rezultat relaxarea deplină a întregului corp, imprimând o stare plăcută de bine. 

Masaj de relaxare
25 / 50 / 75 minute

INTUITIVE MASSAGE

Tratament freestyle, personalizat, mixând tehnici diferite de masaj, cu efect tămăduitor.

Masaj corporal
25 / 50 / 75 minute

HOT STONE MASSAGE

Folosind tehnici tradiţionale din medicina ayurvedică, masajul cu roci vulcanice calde are rezultate spectaculoase în relaxarea, echilibrarea şi revigorarea trupului. Aplicarea pietrelor netede de diferite mărimi se face de la extremităţi spre partea mediană a corpului, pe principalii centri energetici. Căldura pietrelelor vulcanice completează perfect masajul relaxant. 

Masaj corporal
25 / 50 / 75 minute

THALI STONES

Cu un profund efect de relaxare şi reechilibrare energetică, acest program începe cu o sesiune de Body peeling cu produse din gama Thalion. Urmează un masaj al spatelui şi aplicarea unui set de pietre vulcanice de-a lungul coloanei vertebrale, iar la final, un masaj general de relaxare.

Masaj corporal
75 minute

BACK PAIN THERAPY

Tehnicile de masaj folosite înlătură rigiditatea articulaţiilor şi durerile de spate cauzate de sedentarism sau de anumite afecţiuni ale coloanei. Setul de exerciţii efectuate în camera de masaj este urmat de un masaj terapeutic al spatelui.

Masaj corporal
25 minute

RITUAL PENTRU PICIOARE OBOSITE

Recomandat mai ales după efort fizic intens (ski, drumeții, activități sportive) sau pentru senzația de picioare obosite, grele, ritualul începe cu un peeling pe bază de alge marine de la Thalion, urmat de un masaj cu ulei încălzit și un masaj cu gel răcoritor Thalion. Efect de hidratare, calmare și relaxare a gambelor. 

Masaj al gambelor
25 minute