MASAJE ȘI TERAPII

Masaje la Ana Hotels Poiana Brașov

Regăsirea stării de bine şi a echilibrului natural al corpului cu cele mai relaxante ritualuri.

Masajele de relaxare cu uleiuri esenţiale, nămol sau pietre calde topesc stresul şi încordarea sub mâini pricepute, terapiile medicinii antice redând corpului echilibrul natural.

MASAJ DE RELAXARE

Masaj de relaxare al spatelui şi membrelor inferioare, restabileşte echilibrul natural şi îmbunătăţeşte circulaţia sangvină.

Masaj de relaxare
25 minute

AROMA RELAX

Masajul cu uleiuri călduţe are efectul de relaxare deplină a întregului corp şi revitalizarea simţurilor prin aromaterapie, imprimând cea mai plăcută stare de bine.

Masaj corporal
50 minute

INTUITIV

Este un tratament freestyle care dă libertate terapeutului de a îmbina tehnici de masaj diferite, în funcţie de nevoile clientului, rezultatul fiind un masaj personalizat cu efecte tămăduitoare.

Masaj corporal
25, 50, 75 sau 90 minute

HOT STONE

Folosind tehnici tradiţionale din medicina ayurvedică, masajul cu roci vulcanice calde are rezultate spectaculoase în relaxarea, echilibrarea şi revigorarea trupului. Aplicarea pietrelor netede de diferite mărimi se face de la extremităţi spre partea mediană a corpului, pe principalii centri energetici.

Masaj corporal
25 minute sau 75 minute

THALI STONES

Cu un profund efect de relaxare şi reechilibrare energetică, acest program începe cu o sesiune de Body peeling cu produse din gama Thal’ion: Vent de Sable, Tentation Cristaline sau Săruri de mare. Urmează un masaj al spatelui şi aplicarea unui set de pietre vulcanice de-a lungul coloanei vertebrale, iar la final, un masaj general de relaxare.

Masaj corporal
75 minute

MASAJ ANTI CELULITIC

Luptă împotriva celulitei, detronând “coaja de portocală” de pe şolduri, picioare, abdomen şi fese. Masajul cu creme reductoare îmbunătăţeşte supleţea şi elasticitatea pielii, împreună cu cea a ţesuturilor subcutanate, activând în acelaşi timp circulaţia sângelui.

Masaj corporal
25 minute

BACK PAIN THERAPY

Tehnicile de masaj folosite înlatură rigiditatea articulaţiilor şi durerile de spate cauzate de sedentarism sau de anumite afecţiuni ale coloanei. Setul de exerciţii efectuate în camera de masaj este urmat de un masaj terapeutic al spatelui.

Masaj corporal
25 minutes

HEAD & NECK

Acest tip de masaj este în special folosit pentru eliberarea durerilor acumulate în zona capului și a gâtului. Are efect reconfortant și relaxant.

Masaj al capului, gâtului şi umerilor
20 minute