Spa la Ana Hotels Sport în Poiana Brașov
Spa la Ana Hotels Sport în Poiana Brașov

ANA SPA ÎN POIANA BRAȘOV

Descoperă hotelul nostru Spa din Brașov

O escapadă la munte pe Valea Prahovei, în stațiunea Poiana Brașov, aduce plăcerea unei experiențe revitalizante la Spa. Inspirat de bogățiile naturii, ANA SPA este o oază de relaxare unde mâini pricepute răsfață trupul cu produse organice, îl vindecă prin terapii specializate și îi redau strălucirea cu ritualuri de înfrumusețare, remodelare sau reîntinerire.

Spa la Ana Hotels Sport în Poiana Brașov

DESPRE ANA SPA DIN POIANA BRAȘOV

Situat în interiorul Ana Hotels Sport, ANA SPA armonizează design-ul contemporan cu esențe prețioase și nemuritoare precum piatra naturală, lemnul masiv și, desigur, sursa vieții - apa. Cei 2000m2 ai complexului spa reprezintă locul ideal pentru sănătate și relaxare, cu piscină, sală de sport și saună, precum și 8 camere de tratament și un hot tub în aer liber. ANA SPA este pregătit să te conducă într-o călătorie revitalizantă printr-o varietate de tratamente inspirate din bogăția naturii. Alege un masaj sau o terapie antistres ori un tratament facial cu ingrediente organice înmiresmate. Domnii care ne vizitează spa-ul din Poiana Brașov pot descoperi tratamentele special create pentru ei.

TERAPII

Bucură-te de terapii SPA în Poiana Brașov! SPA-ul nostru îți pune la dispoziție o paletă largă de terapii de detoxifiere, wellness și masaje. Descoperă serviciile noastre sau lasă-ne să îți creăm un program adaptat nevoilor tale.

 

Spa la Ana Hotels Sport în Poiana Brașov

FACILITĂȚI

Beneficiile terapiei la piscină sunt binecunoscute și includ relaxarea crescută a mușchilor, mărirea flexibilității, diminuarea durerilor articulare sau refacerea corpului după o accidentare. Ia parte la o sesiune revigorantă de înot în piscina interioară sau relaxează-te în hot tub-ul nostru în aer liber și valorifică puterea de vindecare a apei!

PROGRAM

  • PISCINĂ: 09:00 - 20:00
  • SALA DE FITNESS: 09:00 - 20:00
  • SAUNE, HOT TUB: 16:00 - 20:00
  • TERAPII: 11:30 - 20:00

 

Spa la Ana Hotels Sport în Poiana Brașov