Spa la Ana Hotels Sport în Poiana Brașov
Spa la Ana Hotels Sport în Poiana Brașov

ANA SPA ÎN POIANA BRAȘOV

Descoperă hotelul nostru cu SPA din Brașov

O escapadă la munte pe Valea Prahovei, în stațiunea Poiana Brașov, aduce plăcerea unei experiențe revitalizante la SPA. Inspirat de bogățiile naturii, ANA SPA este o oază de relaxare unde mâini pricepute răsfață trupul cu produse organice, îl vindecă prin terapii specializate și îi redau strălucirea cu ritualuri de înfrumusețare, remodelare sau reîntinerire.

Centrul SPA poate fi accesat atât de persoanele cazate în hotel, cât și de oaspeții din exterior. Piscină, jacuzzi interior și jacuzzi în aer liber, saune, fitness, la doar 15 minute de centrul orașului Brașov.

Contact: 0268 407 330 I infosport@anawellness.eu

DESPRE ANA SPA DIN POIANA BRAȘOV

Situat în interiorul Ana Hotels Sport, ANA SPA armonizează design-ul contemporan cu esențe prețioase și nemuritoare precum piatra naturală, lemnul masiv și, desigur, sursa vieții - apa. Cei 2000m2 ai complexului SPA reprezintă locul ideal pentru sănătate și relaxare, cu piscină, jacuzzi interior, jacuzzi exterior încălzit și saune, sală de fitness, precum și 8 camere de tratament. ANA SPA este pregătit să te conducă într-o călătorie revitalizantă printr-o varietate de tratamente inspirate din bogăția naturii. Alege un masaj sau o terapie antistres ori un tratament facial cu ingrediente organice înmiresmate. Domnii care ne vizitează SPA-ul din Poiana Brașov pot descoperi tratamentele special create pentru ei.
Spa la Ana Hotels Sport în Poiana Brașov

FACILITĂȚI

Beneficiile terapiei la piscină sunt binecunoscute și includ relaxarea crescută a mușchilor, mărirea flexibilității, diminuarea durerilor articulare sau refacerea corpului după o accidentare. Ia parte la o sesiune revigorantă de înot în piscina interioară sau relaxează-te în jacuzzi-ul exterior încălzit și valorifică puterea de vindecare a apei!

TERAPII

Bucură-te de terapii SPA în Poiana Brașov! SPA-ul nostru îți pune la dispoziție o paletă largă de terapii de detoxifiere, wellness și masaje. Descoperă serviciile noastre sau lasă-ne să îți creăm un program adaptat nevoilor tale.

 

Spa la Ana Hotels Sport în Poiana Brașov

TARIFE ACCES & MENIU SPA

Centrul ANA SPA Poiana Brașov poate fi accesat atât de persoanele cazate în hotel, cât și de oaspeții din exterior.

PROGRAM

  • PISCINĂ: 09:00 - 20:00
  • SALA DE FITNESS: 09:00 - 20:00
  • SAUNE, JACUZZI EXTERIOR: 11:30 - 20:00
  • TERAPII: 11:30 - 20:00

CONTACT:  0372 135 405 | 0268 407 330 | infosport@anawellness.eu