TRATAMENTE FACIALE

Hidratare intensă, lifting, protecție antioxidantă sau efecte anti-age pentru a reda vitalitatea tenului tău și pentru un plus de răsfăț.

COOLIFTING

CooLifting este un tratament facial revoluționar care generează un efect de lifting imediat, netezind pielea, eliminând aspectul liniilor fine și atenuând ridurile profunde. Acest tratament de ultimă generație lasă pielea întinerită, fiind cel mai spectaculos și rapid tratament de lifting facial pentru a sfida timpul care trece. 

Masaj facial
30 minute

OXYGENERA PRO

Un ritual unic de frumuseţe care înlocuieşte tratamentele invazive cu Botox şi Acid hyaluronic, preferatul starurilor de la Hollywood. Ingredientele active infuzează până în derm, tenul va fi intens hidratat, mai elastic şi luminos cu până la 70%, curat, petele şi leziunile acneice devin o amintire, ridurile se atenuează. 

Masaj facial
80 minute

FACIAL EQUILIBRIUM

De la prevenirea distrugerii peretelui celular la regenerarea și protejarea tenului, tratamentul Gerovital H3 Equilibrium, personalizat fiecărui tip de ten, restituie luminozitatea și tinerețea tenului printr-un procedeu complex de curățare, peeling, urmat de aplicarea unei măști hidratante și detoxifiante, încheindu-se cu un masaj de final cu efect de lifting. 

Masaj facial
60 minute

ALGO LIFT

Previne apariția primelor riduri, încetinește procesul de îmbătrânire și ajuta pielea să îți redobândească strălucirea.

Masaj facial
60 minute

THALI' SOURCE

Pielea uscată trece printr-un proces de hidratare și hrănire intensivă cu efecte vizibile. Tratamentul redă vitalitatea tenului obosit, agresat zilnic de poluare, vânt și căldură. 

Masaj facial
60 minute

ALGO PUR

Tratament special pentru tenul gras cu pori dilatați, care sporește eliminarea impurităților și reglează secrețiile de sebum redând pielii echilibrul.

Masaj facial
60 minute