RITUALURI CORPORALE

Tratamente anti-aging la Ana Hotels Poiana Brașov

Remodelarea trupului şi întinerirea pielii pentru extra fermitate si strălucire.
Frumusețe, senzualitate şi reîntinerire, obținute prin alchimia ingredientelor active din algele marine, a ciocolatei sau a produselor nobile precum aur, rubin sau safir.

THALI' SVELT SILHOUETTE WRAP

Tratamentul cu produse Thalion pe bază de alge marine stimulează arderea grăsimilor și eliminarea toxinelor, dând un nou contur siluetei prin pierderea centimetrilor în plus. 

Tratament corporal
75 minute

THALISENS OCEANIC BLISS

O experiență multi-senzorială unică menită să inducă atât corpul, cât și mintea într-o stare de relaxare profundă, printr-un tratament exclusiv manual asociat texturilor marine 100% naturale. Corpul este cufundat încet într-un cocon de bunăstare datorită masajului Oceanic Bliss. Coregrafiile marine și solare oferă o senzație rafinată de relaxare. Ritualul se încheie cu un balsam înduioșător. 

Tratament corporal
60 minute

SAPHIR CEREMONY

Detoxifiant și tonifiant, tratamentul cu micro-capsule cu pudră de safir și extract de nufăr albastru contribuie la menținerea hidratării în piele, având și un efect antioxidant, revitalizant și puternic tonifiant. Crește metabolismul celular, îmbunătățește circulația sanguină periferică și oferă o bună acțiune anti-celulitică. 

Tratament corporal
75 minute

RUBY CEREMONY

Recomandat pentru pielea deshidratată, matură și lipsită de tonus, acest tratament folosește pudra de rubin și coenzima Q10 într-o miraculoasă combinație cu extractul de orhidee roșie ce conferă împreună hidratare și profunzime, regenerare și întinerirea pielii. 

Tratament corporal
75 minute

GOLD CEREMONY

Revitalizant și purificator, tratamentul cuprinde peeling cu materiale prețioase, masaj anticelulitic cu lipoliarome și cellularome, mască corporală cu aur conținând Ylang-Ylang și hidratare cu un amestec special de uleiuri esențiale. 

Tratament corporal
75 minute

CHOCOLATE DELIGHT

Efectul de ardere a grăsimilor prin eliminarea apei și a grăsimii acumulate în exces în celule este însoțit de puterea de hidratare și de o ușoară senzație de euforie pe care o dă ciocolata. 

Tratament corporal
75 minute