Informare COVID-19

Activități în aer liber în Poiana Brașov

ACTIVITĂȚI

Aflat la baza pârtiei Bradul şi beneficiind de modernul centru Sport Wellness Spa cu piscină, sală de fitness, saune şi hot tub exterior, Ana Hotels Sport este o destinaţie la înălţime, perfectă pentru sport şi relaxare.

Descoperă Poiana Brașov

Dacă ești pasionat de sporturile de iarnă sau de drumeții, Poiana Brașov este destinația perfectă - indiferent de sezon. Situată la poalele Muntelui Postăvaru, Poiana este una dintre cele mai frumoase și moderne stațiuni montane din România.

Vino la Poiana Brașov și bucură-te de distracție, emoție, aer proaspăt și peisaje de vis în orice anotimp. După o zi pe pârtii, alege dintr-o gamă largă de hoteluri, baruri și restaurante, unde te poți relaxa pur și simplu. Te așteptăm cu nerăbdare să ne vizitezi!

Teambuilding în aer liber

Teambuilding-ul nu este un moft - este o necesitate! Programul propus își dorește ca într-o atmosferă de relaxare și umor, să descopere aptitudinile fiecărui participant şi să le pună în valoare în folosul echipei. Activitățile alese dezvoltă şi îmbunătățesc spiritul de echipă, ajută la înlăturarea barierelor psihologice, duc la creşterea încrederii în sine, subliniază importanța comunicării.

Datorită faptului că aceste activităţi se desfăşoară în aer liber, pe lângă trăirile intense care vă vor elibera de stresul cotidian, mişcarea şi aerul curat sunt reale câştiguri.

Contact: Millennium Action Team, tel: +40 722 248884, www.team-building-romania.ro; email: echipa@team-building-romania.ro

Schi și snowboard

Continuând tradiţia de peste 40 de ani a renumitei şcoli de schi din Poiana Braşov, Ana Ski School se distinge prin numeroasele premii de excelenţă în domeniu, adunând sub umbrela sa 140 de instructori de schi şi snowboard calificaţi la standarde internaţionale. Ampla lor experienţă, pregătirea şi pasiunea se topesc în fiecare pas pe care-l fac alături de cei ce descoperă pentru prima dată farmecul sporturilor de iarnă sau de pasionaţii care vor să atingă perfecţiunea. Fie că îți dorești să schiezi sau ești interesat de cursuri de snowboard, Ana Ski School Poiana Brașov închiriază echipamentele de care ai nevie e de schi sau snowboarding şi oferă pregătire individuală sau în grup pentru parcurgerea traseelor de schi de orice dificultate, inclusiv de nivel olimpic, şi descoperirea celui mai mare domeniu schiabil din România.

Contact: Scoala de schi Ana, tel: +40 268 407330, email reservation-hotelsport@anahotels.ro

Sport și Spa

Sport Wellness Spa din Poiana Brașov este locul ideal pentru relaxare și bunăstare; evadează la finalul unei zile intense de ski și explorare și relaxează-ți mușchii în piscina noastră interioară sau în Hot Tub-ul exterior. Îți punem la dispoziție, de asemenea, o sală de sport cu echipament de ultimă generație.

După o sesiune de înot sau de sală cu antrenor personal, răsfață-te cu un masaj cu uleiuri aromate care să îți alunge tensiunea și să îți revitalizeze simțurile – sau doar relaxează-te în saună.

Activități în aer liber

Experimentează bucuria de a fi în natură plimbându-te pe munte, conducând un ATV sau practicând călăria. Plimbările sunt ocaziile ideale pestru a respira aerul curat al munților și pentru a cunoaște numeroasele trasee montane din Poiana Brașov. Iubitorii de plimbări pe munte vor descoperi peisaje de vis la fiecare pas, iar pasionații de sporturi extreme pot alege o excursie cu ATV-ul prin Poiana Mică.

De asemenea, poți opta pentru o plimbare cu calul sau cu caleașca în superbele împrejurimi din Poiana Brașov.

Fascinanta Transilvanie

Descoperă minunile naturii pe munte și vizitează superbele orașe medievale. Ana Hotels Sport organizează excursii de o zi la Brașov, Sibiu și Sighișoara pentru a te ajuta să descoperi misterioasele orașe medievale din inima Transilvaniei. O vizită la prima Școală Românească și la Biserica Neagră, un impresionant vestigiu gotic din Piața Sfatului din Brașov, reprezintă o fascinantă lecție de istorie. Putem spune același lucru despre turul cetății Sighișoara – cea mai frumoasă cetate medievală locuită din Europa, despre Sibiu – fosta capitală culturală europeană. O zi la Castelul Bran sau la Castelul Peleș se poate transforma într-o călătorie în timp în care să afli cum au trăit șefii de stat și membrii familiei regale ai României.

O altă experiență de neuitat din această zonă este descoperirea minunilor naturale din Munții Carpați, cum ar fi Lacul vulcanic Sfânta Ana, Lacul glaciar Bâlea (situat la 2000m altitudine) și Lacul Roșu, cel mai mare lac format ca baraj natural din țară.

Rezervă-ți sejurul