Planuri de Paște? Briză marină sau aer proaspăt de munte? Tu ce alegi?

Se apropie Sărbătorile Pascale, iar Ana Hotels Europa și Ana Hotels Poiana Brașov ți-au pregătit oferte speciale de Paște pentru a transforma această perioadă într-o experiență de vacanță memorabilă.

Află mai multe

5 Motive să Mergi la Spa în Timpul Iernii: Răsfăț și Relaxare

Sezonul rece aduce o mulțime de provocări pentru organism, iar nevoia de a-ți acorda o pauză și de a-ți îngriji corpul și mintea devine crucială. Un mod minunat de a face acest lucru este prin alegerea unei vizite la spa în timpul iernii. Iată cinci motive care te vor convinge să îți rezervi câteva ore de răsfăț și relaxare într-un spa în această perioadă geroasă.

Află mai multe

Experimentează magia iernii cu pachetul de schi INFINITE SKI ESCAPE la Ana Hotels Poiana Brașov

Când vine vorba de iarnă și distracție, Poiana Brașov este cadrul perfect pentru a transforma o vacanță obișnuită într-o experiență de neuitat. Ana Hotels Poiana Brașov te invită să te bucuri de toate minunățiile sezonului rece prin intermediul pachetului exclusiv de schi care promite un mix perfect între aventură și relaxare.

Află mai multe

Sărbători de iarnă la Ana Hotels Poiana Brașov

Sărbătorile de iarnă la munte aduc cu ele o aură de farmec și bucurie, completată de peisaje spectaculoase, sporturi de iarnă și tradiții. Iarna este momentul perfect pentru a scăpa de agitația urbană și a intra în lumea relaxantă și fermecătoare a stațiunilor montane. Acest articol vă va purta într-o călătorie virtuală prin magia sărbătorilor de iarnă în Poiana Brașov, una dintre cele mai iubite destinații din România, dezvăluind activități, tradiții și experiențe unice pe care le puteți avea alături de cei dragi.

Află mai multe

Locații ideale pentru Team Building și Petreceri de Crăciun de neuitat

Cum sezonul sărbătorilor de iarnă se apropie, este timpul să te gândești la organizarea unor evenimente speciale pentru echipa ta. Indiferent dacă dorești să consolidezi legăturile dintre colegi sau să vă bucurați de spiritul festiv al Crăciunului, ANA Hotels vă oferă soluția potrivită. Vă prezentăm două locații perfecte care îmbină armonios ideea de #teambuilding cu bucuria sărbătorilor de iarnă.

 

Află mai multe