Restaurant la Ana Hotels Sport în Poiana Brașov
Restaurant la Ana Hotels Sport în Poiana Brașov
Restaurant la Ana Hotels Sport în Poiana Brașov

RESTAURANT ALTITUDE

Restaurant Altitude la Ana Hotels Sport Poiana Brașov

Continuând tradiția de peste 50 de ani al fostului restaurant Sport, restaurantul Altitude, recent renovat, reprezintă o recunoscută locație din Poiana Brașov pentru priveliștile incredibile și bucătăria inovativă.
Fie că vrei să îți începi dimineața cu un mic dejun delicios sau vrei să ni te alături după o zi plină de adrenalină cu ski, cățărări sau plimbări în aer liber, vei fi încântat de experiența pe care o vei avea la restaurantul nostru de marcă. Chefii noștri talentați îți prezintă un meniu divers cu influențe din toată lumea, precum și cele mai gustoase mâncăruri tradiționale românești și rețete autohtone din Transilvania. Răsfață-te cu priveliștile senzaționale ale stațiunii văzute de pe terasă, într-o atmosferă intimă și sofisticată.
La finalul serii, păstrează puțin loc pentru desert – rețeta noastră de casă pentru prăjitura Ana nu poate fi pierdută, și nici papanașii brașoveni, alegerea perfectă pentru un ospăț de iarnă.
Iubitorii de vinuri vor fi încântați de lista noastră de vinuri care include opțiuni de soiuri românești, dar și internaționale.