Spa la Ana Hotels Europa Eforie Nord

CONDUITA SPA

Află mai multe despre termenii și condițiile de la Spa

PROGRAMAREA  
Programarea serviciilor Spa se face în avans, în funcție de disponibilitate. Vă rugăm să apelați (+40) 241 702 840 sau 02141 702 841 din exteriorul hotelului, sau interior 8040, 8041 din cameră.

SOSIREA
Încercați să ajungeți cu cel puțin 10 minute înaintea orei de începere a terapiei programate. În cazul în care întârziați, vom fi obligați să scurtăm durata tratamentului. Vă recomandăm să vă prezentați la cabinet cu fișa medicală sau fișa de la Recepție Spa.

POLITICA DE ANULARE
Am aprecia ca modificarea sau anularea programărilor să fie comunicată Recepției Spa cu cel puțin 24 ore înainte (pentru oaspeții din exterior), sau cu cel puțin 4 ore (pentru oaspeții hotelului), pentru a evita plata unei penalizări de 50% din contravaloarea serviciului respectiv. Anulările neanunțate vor fi penalizate cu plata integrală a serviciilor rezervate și neefectuate. Tratamentele pot fi reprogramate doar în funcție de disponibilitate.

Considerații privind starea de sănătate
Consultația medicală este obligatorie pentru pachetele medicale. Dacă nu ați optat pentru un pachet care include consultația medicală, la sosire sunteți rugat să completați pe propria răspundere un chestionar referitor la starea de sănătate.

ACCESUL ÎN ZONA DE SPA
În interiorul Spa-ului aveți la dispoziție halate, prosoape, papuci de unică folosință și vestiare individuale. Sunteți rugați ca la ieșire să lăsați la recepția Spa halatele și prosoapele folosite. Pentru anumite tratamente terapeutul vă oferă lenjerie de unică folosință. La terapiile cu apă este necesară purtarea costumului de baie.

TELEFOANELE MOBILE
Pentru a asigura oaspeților noștri o ambianță relaxantă, vă rugăm să reduceți zgomotele la minim. Vă cerem respectuos să folosiți telefoanele mobile în regim silențios și doar pentru mesaje și navigare pe internet.

COPII
Accesul minorilor cu vârsta sub 16 ani în piscina destinată lor se va face doar sub supravegherea unui adult.

OBIECTELE DE VALOARE
Vă recomandăm să lăsați obiectele de valoare și bijuteriile în seifurile din camera de hotel sau în cutia de valori de la Recepția Spa. Centrul nostru nu își asumă responsabilitatea în cazul pierderii obiectelor personale sau a deteriorării acestora în timpul terapiilor.

PLATA
Serviciile Spa se achită la Recepția Spa sau se adaugă la nota de plată a camerei de hotel.