Terapeuți Spa la Ana Hotels Europa Eforie Nord

DR. MIHAELA CUCU
DIRECTOR MEDICAL ANA HEALTH SPA

Medic experimentat, cu 30 de ani de practică medicală

Medic experimentat, cu 30 de ani de practică medicală, a profesat atât în instituții precum Spitalul de Urgență București - Institutul Național de Medicină Fizică și Balneologie (prof Dr. Nicolae Teleki) cât și în instituții medicale de renume, ca de exemplu Institutul Național de Geriatrie și Gerontologie „Ana Aslan”- Clinică Otopeni, unde a ocupat funcția de Șef de Secție Recuperare Medicală.

Spa la Ana Hotels Europa Eforie Nord

A avut numeroase participări la Conferințe și Congrese medicale în țară și în străinătate și a beneficiat de o bursă de studii în domeniul Reabilitării medicale la Spitalul Purpan - Casselardit, Toulouse, Franța. Dr Mihaela Cucu este medicul cu experiența cea mai vastă în domeniul SPA Medical, profesând la renumite centre Spa de pe litoralul românesc, contribuind semnificativ la succesul spa-urilor din cadrul hotelurilor de 4 și 5 *, unde a adus plus de valoare prin crearea “Spa Concept”.

Experiența acumulată de-a lungul anilor în care a lucrat cu cei mai mari specialiști din domeniu, a contribuit la imaginea și notorietatea doamnei doctor în România, cât și în străinătate. Dr Mihaela Cucu este în prezent Director Medical al centrului Ana Health Spa, Hotel Europa Eforie Nord, unde coordonează o echipă de 35 terapeuți și asisțenți medicali. Complexitatea atribuțiilor de zi cu zi în centrul cu 55 de cabinete, o sala de kinetoterapie, 2 piscine cu apă sărată din lacul Techirghiol, consultații și pachete de sănătate personalizate, reprezintă provocările zilnice ale doamnei doctor, provocări pe care le înfruntă si le soluționează întotdeauna, împreună cu directorul hotelului Europa reușind să creeze un management de excepție.

Terapeuți Spa la Ana Hotels Europa Eforie Nord
Spa la Ana Hotels Europa Eforie Nord