PISCINE & FITNESS

Bucurați-vă de facilitățile programelor noastre de wellness și a sălii de fitness din Eforie Nord

Bucură-te de o partidă de înot sau de o scufundare în piscinele cu apă sărată din Lacul Techirghiol. Această apă este renumită pentru efectele sale benefice – nu doar în ceea ce privește tonifierea mușchilor și starea de sănătate, dar și pentru afecțiunile reumatice și dermatologice.

Piscina Techirghiol la Ana Hotels Europa Eforie Nord

PISCINA TECHIRGHIOL

Baza exterioară de tratament cu nămol din cadrul complexului Europa Eforie Nord îți oferă acces la o piscină cu apă sărată de Techirghiol, zone special dedicate aplicărilor sau masajului cu nămol, precum și asistenta de specialitate în demersul tău terapeutic.

Află mai multe
Piscină exterioară la Ana Hotels Europa Eforie Nord

PISCINA EXTERIOARĂ

Beneficiile înotului sunt larg cunoscute și includ relaxarea musculară crescută, flexibilitatea sporită, ușurarea durerii articulare și reconstrucția forței după accidente.

Află mai multe
Piscină interioară de tratament la Ana Hotels Europa Eforie Nord

PISCINA INTERIOARĂ DE TRATAMENT

Beneficiază de prevenirea și tratamentul diferitelor afecțiuni, precum și de reabilitarea prin exerciții fizice, kineto-terapie și hidro-kineto terapie în piscina interioară cu apă sărată din Lacul Techirghiol, unica piscină termală de pe litoral.

Află mai multe

SALĂ DE FITNESS

Bucură-te de un program individual de recuperare pentru creșterea mobilității articulațiilor și întărirea musculaturii sub îndrumările competente ale terapeuților noștri în sala de fitness complet modernizată cu aparate de ultimă generație.

Află mai multe