Informare COVID-19

Ana Aslan Health Spa la Hotel Europa

TRATAMENT BALNEAR EFORIE NORD

UN SPA DE RENUME CU TRATAMENTE WELLNESS ÎN EFORIE NORD

Spa-ul nostru modern te transpune într-o lume a liniștii și relaxării printr-o mulțime de tratamente concepute pentru a te relaxa, revitaliza și întineri. Nu pierde ocazia de a te bucura de kinetoterapia în piscina interioară cu apă sărată din Lacul Techirghiol.

Despre Ana Aslan Health SPA

Aflat la parterul Ana Hotels Europa în Eforie Nord, Ana Aslan Health Spa este o adevărată oază de pace și relaxare. Binecunoscutul centru spa cu apă sărată din Eforie Nordeste principala destinație românească de wellness din România și îmbină terapii de eliminare a stresului, tratamente balneare de vindecare și ritualuri antice de relaxare cu proceduri de întinerire și de tonifiere corporală de ultimă generație. Echipa noastră de profesioniști de la spa sunt ghidați de moștenirea doctorului Ana Aslan, renumita cercetătoare româncă după a cărui nume a fost denumit spa-ul. Oaspeții se bucură de tratamente tradiționale pe bază de apă și nămol din Lacul Techirghiol, precum și de proceduri cu laser, untrasunete și ionizare.

Numeroasele noastre servicii spa includ terapii sportive de recuperare, sesiuni de masaj tonifiant facial sau corporal, tratamente faciale anti-îmbătrânire, tratamente corporale și terapii de recuperare doar pentru bărbați. Facilitățile moderne includ o piscină încălzită cu apă sărată, un jacuzzi, o saună, un centru de fitness și 45 de camere liniștite de tratament.

Dr. Mihaela Cucu
Director Medical Ana Aslan Health Spa

Medic experimentat, cu 30 de ani de practică medicală, a profesat atât în instituții precum Spitalul de Urgență București - Institutul Național de Medicină Fizică și Balneologie (prof Dr. Nicolae Teleki) cât și în instituții medicale de renume, ca de exemplu Institutul Național de Geriatrie și Gerontologie „Ana Aslan”- Clinică Otopeni, unde a ocupat funcția de Șef de Secție Recuperare Medicală.
A avut numeroase participări la Conferințe și Congrese medicale în țară și în străinătate și a beneficiat de o bursă de studii în domeniul Reabilitării medicale la Spitalul Purpan - Casselardit, Toulouse, Franța.
 
Dr Mihaela Cucu este medicul cu experiență cea mai vastă în domeniul SPA Medical, profesând la renumite centre Spa de pe litoralul românesc, contribuind semnificativ la succesul spa-urilor din cadrul hotelurilor de 4 și 5 *, unde a adus plus de valoare prin crearea “Spa Concept” proprii.
Experiență acumulată de-a lungul anilor în care a lucrat cu cei mai mari specialisti din domeniu, a contribuit la imaginea și notorietatea Dnei Doctor în România cât și în străînătate.
Dr Mihaela Cucu este în prezent Director Medical al centrului Ana Aslan Health Spa, Hotel Europa, Eforie Nord, unde coordonează o echipa de 35 terapeuți si asisteni medicali.
Complexitatea atribuțiilor de zi cu zi în centrul cu 55 de cabinete, o sala de kinetoterapie, 2 piscine cu apă sărată din lacul Techirghiol, consultații și pachete de sănătate personalizate, reprezintă provacarile zilnice ale Dnei Doctor, provocări pe care le înfruntă si le solutioneaza intodeauna, împreună cu Directorul Hotelului Europa reușind să creeze un management de excepție al Hotelului Europa și al Centrului Ana Aslan Health Spa.

Moștenirea Ana Aslan

"Să fii mereu tânăr nu însermnă să ai 20 de ani. Înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal pentru care să lupți și pe care să-l obții!"
Prof. Dr. Ana Aslan

Într-o lume care caută cu pasiune elixirul tinereții fără bătrânețe, descoperirea unui tratament antiaging minune la jumatatea secolului al XX-lea a fost de răsunet. Născută în 1896, Prof. Dr. Ana Aslan a dezvoltat în 1951 celebrul produs Gerovital H3, deschizând drumul gerontologiei medicale mondiale și devenind unul dintre cei mai cunoscuți și premiați cercetători români. Un an mai târziu a primit distincția internațională “Leon Bernard” acordată de Organizația Mondială a Sănătății pentru contribuția în domeniu. Au urmat și alte premii de-a lungul anilor, Ana Aslan devenind membră a Academiei de Științe din New York, a Centrului European de Cercetări Medicale Aplicate, a Uniunii Mondiale de Medicină Profilactică și Igienă Socială, președintele Asociației Internaționale de Gerontologie.

După ce a observat, testat și dovedit în premieră eficiența procainei, un puternic anestezic local, în lupta anti-îmbătrânire, femeia care a cucerit timpul și-a dedicat întreaga viață - până la vârsta de 92 de ani – tratamentului geriatric. Ana Aslan a inventat conceptul de Gerovital, iar mai târziu de Aslavital, și a pus bazele unui program geriatric complex de care s-au bucurat nume mari, printre care: Tito, Charles de Gaulle, Hrusciov, J.F. Kennedy, Indira Gandhi, Marlene Dietrich, Konrad Adenauer, Charlie Chaplin, Salvador Dali sau Kirk Douglas.

Cunoscutul endocrinolog Albert C. Simard de la Institutul Pasteur din Paris considera Gerovital H3 un medicament miraculos. Studiile au demonstrat efectul puternic antioxidant, tonifiant și de regenerare a celulelor hepatice pe care îl are acest produs, folosit în prevenirea și tratarea stărilor depresive și de oboseală, a afecțiunilor vasculare, a îmbătrânirii pielii, a diabetului zaharat, a bolii Parkinson sau a albirii părului.

Tratamentul cu Gerovital H3 injectabil continuă să fie o valoroasă metodă anti-aging. Ana Hotels deține dreptul de folosință al mărcii “Ana Aslan”, oferind pachete de tratament personalizat în modernul centru Ana Aslan Health Spa. Procedurile se aplică după evaluarea și testarea medicală a pacientului și sunt completate de fizioterapie pentru îmbunătățirea stării fizice generale și reîntinerirea întregului organism.

"Să dăm viață anilor și ani vieții", Prof. Dr. Ana Aslan

Eticheta Spa

Programarea  
Programarea serviciilor Spa se face în avans, în funcție de disponibilitate. Vă rugăm să apelați (+40) 241 702 840 sau 02141 702 841 din exteriorul hotelului, sau interior 8040, 8041 din cameră.

Sosirea
Încercați să ajungeți cu cel puțin 10 minute înaintea orei de începere a terapiei programate. În cazul în care întârziați, vom fi obligați să scurtăm durata tratamentului. Vă recomandăm să vă prezentați la cabinet cu fișa medicală sau fișa de la Recepție Spa.

Politica de anulare
Am aprecia ca modificarea sau anularea programărilor să fie comunicată Recepției Spa cu cel puțin 24 ore înainte (pentru oaspeții din exterior), sau cu cel puțin 4 ore (pentru oaspeții hotelului), pentru a evita plata unei penalizări de 50% din contravaloarea serviciului respectiv. Anulările neanunțate vor fi penalizate cu plata integrală a serviciilor rezervate și neefectuate. Tratamentele pot fi reprogramate doar în funcție de disponibilitate.

Considerații privind starea de sănătate
Consultația medicală este obligatorie pentru pachetele medicale. Dacă nu ați optat pentru un pachet care include consultația medicală, la sosire sunteți rugat să completați pe propria răspundere un chestionar referitor la starea de sănătate.

Ținuta în Spa
În interiorul Spa-ului aveți la dispoziție halate, prosoape, papuci de unică folosință și vestiare individuale. Sunteți rugați ca la ieșire să lăsați la recepția Spa halatele și prosoapele folosite. Pentru anumite tratamente terapeutul vă oferă lenjerie de unică folosință. La terapiile cu apă este necesară purtarea costumului de baie.

Telefoanele mobile
Pentru a asigura oaspeților noștri o ambianță relaxantă, vă rugăm să reduceți zgomotele la minim. Vă cerem respectuos să folosiți telefoanele mobile în regim silențios și doar pentru mesaje și navigare pe internet.

Copii
Accesul minorilor cu vârsta sub 16 ani în piscina destinată lor se va face doar sub supravegherea unui adult.

Obiectele de valoare
Vă recomandăm să lăsați obiectele de valoare și bijuteriile în seifurile din camera de hotel sau în cutia de valori de la Recepția Spa. Centrul nostru nu își asumă responsabilitatea în cazul pierderii obiectelor personale sau a deteriorării acestora în timpul terapiilor.

Plata
Serviciile Spa se achită la Recepția Spa sau se adaugă la nota de plată a camerei de hotel.

Book your stay