Experimentează magia iernii cu pachetul de schi INFINITE SKI ESCAPE la Ana Hotels Poiana Brașov

Când vine vorba de iarnă și distracție, Poiana Brașov este cadrul perfect pentru a transforma o vacanță obișnuită într-o experiență de neuitat. Ana Hotels Poiana Brașov te invită să te bucuri de toate minunățiile sezonului rece prin intermediul pachetului exclusiv de schi care promite un mix perfect între aventură și relaxare. Descoperă ce oferă acest pachet captivant și de ce ar trebui să îți rezervi acum locul pentru o escapadă memorabilă.

Cazare de 4 stele și demipensiune

Propunerea noastră începe cu o ședere de neuitat la Ana Hotels Sport 4* sau Bradul 4*. Poziționate în inima Poienii Brașov, aceste hoteluri îți oferă confortul și eleganța de care ai nevoie după o zi plină de distracție pe pârtii. Cazarea include demipensiune, astfel încât să poți savura atât micul dejun cât și cina într-un cadru rafinat și primitor.

Skipass de 3 zile cu urcări nelimitate

Pentru a-ți maximiza timpul petrecut pe pârtii, pachetul nostru include un skipass de 3 zile cu urcări nelimitate pentru 2 adulți. Fie că ești un începător entuziast sau un schior experimentat, vei găsi pârtii potrivite pentru toate nivelurile de experiență în Poiana Brașov.

Răsfăț la SPA și relaxare garantată

Pentru o experiență completă, ai inclus și un voucher SPA în valoare de 30 euro/ cameră/ zi. Alege dintre o gamă variată de tratamente și răsfățuri menite să îți refacă trupul și mintea după o zi pe pârtii. Mai mult, te așteaptă un discount de 10% pentru terapiile SPA suplimentare, astfel încât să poți experimenta cu adevărat starea de bine.

Acces gratuit la Centrul SPA și facilități de fitness

Ana Spa Poiana Brașov îți deschide porțile către o oază de relaxare. Piscină, jacuzzi, saune și laconium, hot tub exterior și o zonă de fitness complet echipată sunt la dispoziția ta, toate incluse gratuit în pachetul tău. Aici, poți să îți recuperezi energia și să îți încarci bateriile pentru o nouă zi plină de aventuri.

Tarife atractive pentru o ședere memorabilă

Pachetul de schi la Ana Hotels Poiana Brașov începe de la 658 euro/persoană/sejur de minim 4 nopți și poate fi achitat cu vouchere de vacanță.

Facilități extra

Dacă ești începător în sporturile de iarnă, instructorii școlii Ana Ski & Snowboard School, școală cu o tradiție de peste 40 de ani, îți vor fi alături pe pârtie și îți vor împărtăși din experiența și pasiunea lor pentru sporturile de iarnă. Școala este localizată la parterul hotelului Ana Hotels Poiana Brașov. Tot aici îți vei putea închiria și echipament de schi sau snowboard pentru zile pline de adrenalină pe pârtie.

O vacanță de iarnă ecofriendly marca Ana Hotels

Pentru cei care aleg să vină cu mașina electrică, la Ana Hotels Poiana Brașov veți găsi 4 stații pentru încărcarea mașinilor electrice, pentru un sejur în armonie cu mediul înconjurător.

Rezervă AICI și pregătește-te pentru o escapadă magică în inima munților!

Pentru detalii și rezervări ne poți contacta și la reservation-hotelsport@anahotels.ro