CELE MAI BUNE OFERTE DE VACANȚĂ ÎN POIANA BRAŞOV

Trăiește din plin sejurul tău din România

Singurul lucru mai plăcut decât o vacanță la munte este cel care include și o ofertă fantastică! Explorează ofertele speciale propuse de Ana Hotels Sport pentru vacanțe spa, de vară și de schi. Te așteptăm cu nerăbdare aici în Poiana Brașov.

INFINITE SKI ESCAPE

Experimentează senzații unice pe pârtiile din Poiana Brașov, în cea mare stațiune de schi din România. Profită de fiecare zi cu zăpadă în această iarnă și alege un pachet complet de schi fără limite.

Află mai multe

OFERTĂ DE 1 MARTIE

Cadoul perfect de mărțisor - weekend cu relaxare și înfrumusețare, la Ana Hotels Poiana Brașov! Beneficiați de cazare 2 nopți cu mic dejun inclus, acces gratuit la centrul SPA, voucher și reduceri exclusive la tratamentele SPA sau în restaurant. În plus, luați parte la o sesiune de styling "Style My Shape" susținută de experți în imagine și aflați tips & tricks pentru a vă evidenția frumusețea naturală.

Află mai multe

OFERTA DE PAȘTE LA MUNTE

De Paște, experimentează răsfățul și liniștea la Ana Hotels Poiana Brașov! Descoperă oferta noastră specială de sărbătoare ce include momente de relaxare la SPA, activități captivante pentru cei mici și multe altele.

Află mai multe

SEJUR ROMANTIC LA MUNTE

Surprinde-ți persoana iubită cu o escapadă în cuplu la munte! Vă vom răsfăța cu un sejur complet de relaxare, primire VIP în cameră, momente pline de romantism la Ana Spa și o cină intimă cu experiențe culinare rafinate în elegantul Restaurant Altitude.

Află mai multe

ALEGE RĂSFĂȚUL SPA

Pachetul îți oferă libertatea de a alege terapia care ți se potrivește cel mai bine, pentru a te bucura de o experiență a relaxării totale, în cadrul Ana Spa Poiana Brașov.

Află mai multe

OXYGENERA PRO - "TRATAMENTUL MADONNEI"

Oxygenera Pro, cunoscut și sub denumirea de “tratamentul Madonnei”, este un concept unic, fiind tratamentul facial preferat al vedetelor de la Hollywood.

Află mai multe

VOUCHER CADOU

Surprinde-i pe cei dragi cu un Voucher Cadou de la ANA Hotels și oferă-le cadou o experiență de neuitat. Alege voucherul potrivit pentru sejururi memorabile, clipe de relaxare spa sau experiențe culinare savuroase.

Află mai multe