Ana Hotels Sport în Poiana Brașov

CELE MAI BUNE OFERTE DE VACANȚĂ ÎN POIANA BRAŞOV

Trăiește din plin sejurul tău din România

Singurul lucru mai plăcut decât o vacanță la munte este cel care include și o ofertă fantastică! Explorează ofertele speciale propuse de Ana Hotels Sport pentru vacanțe spa, de vară și de schi. Te așteptăm cu nerăbdare aici în Poiana Brașov.

Family Time

Vrei să creezi cele mai frumoase amintiri împreună cu cei dragi? Noi ne-am gândit să-ți completezi albumul de vacanță într-un sejur personalizat cu activități recreative pentru toate vârstele. Vara aceasta spune DA distracției!

Află mai multe

Weekend de sărbătoare - Sfânta Maria

În luna lui Gustar, prinde gustul vacanței la munte alături de familie și sărbătorește în siguranță. De Sfânta Maria, am pregătit zile de relaxare și experiențe culinare pentru părinți, dar și multă distracție și voie bună în aer liber pentru cei mici.

Află mai multe

ESCAPADĂ LA MUNTE

Ce spui de o escapadă în siguranță la munte? Acum, iarna ne aduce o stare de spirit specială. Ne îmbie la mai multe momente de bucurie și relaxare cu cei dragi. Lasă-ți grijile deoparte și reconectează-te cu natura și starea de bine.

Află mai multe

ALEGE MUNTELE DE ZIUA TA

Imaginează-ți cum e să te simți în vacanță, chiar de aniversarea ta?

Răsfață-te cu un sejur la munte, unde ai toate șasele să te detașezi și să te încarci cu energie. Lasă cadoul pe seama noastră, pentru că deținem toate atuurile necesare pentru o zi de naștere memorabilă, într-un cadru relaxant și sigur.

Află mai multe

KINETOSPA ACTIVE

Indiferent de vârstă, efectele negative ale unui stil de viață sedentar și dezechilibrat ne influențează din ce în ce mai mult starea de sănătate. Terapia prin mișcare sau kinetoterapia este un mijloc de bază pentru recuperarea bunăstării fizice și mentale, prin masajele realizate de specialiștii în domeniu și exercițiile fizice sub supraveghere.

Află mai multe

OXYGENERA PRO - "TRATAMENTUL MADONNEI"

Oxy-Genera Pro, cunoscut și sub denumirea de “tratamentul Madonnei”, este un concept unic, fiind tratamentul facial preferat al vedetelor de la Hollywood.

Află mai multe

ALEGE RĂSFĂȚUL SPA

Pachetul îți oferă libertatea de a alege terapia care ți se potrivește cel mai bine, pentru a te bucura de o experiență a relaxării totale, în cadrul Ana Spa Poiana Brașov.

Află mai multe

SEJUR ROMANTIC LA MUNTE

Când ati plecat, ultima dată, doar voi doi într-o escapadă în sigurantă la munte, în care să vă plimbati cât e ziua de lungă și apoi să vă bucurati împreună de o cină romantică? Ana Hotels Poiana Brașov vă propune un sejur complet de relaxare, presărat cu romantism și o inegalabilă stare de bine în doi.

Află mai multe