CELE MAI BUNE OFERTE DE VACANȚĂ ÎN POIANA BRAŞOV

Trăiește din plin sejurul tău din România

Singurul lucru mai plăcut decât o vacanță la munte este cel care include și o ofertă fantastică! Explorează ofertele speciale propuse de Ana Hotels Sport pentru vacanțe spa, de vară și de schi. Te așteptăm cu nerăbdare aici în Poiana Brașov.

OFERTA DE CRĂCIUN

Christmas Wonderland la Ana Hotels Poiana Brașov! Descoperă oferta noastră de Crăciun la munte și experimentează farmecul autentic al sărbătorilor într-un cadru de poveste. Vei fi întâmpinat de o atmosferă feerică, tradiții, colinde, preparate românești, activități speciale pentru întreaga familie și multe surprize. 

Află mai multe

OFERTA DE REVELION

New Year's Soiree la Ana Hotels Poiana Brașov! Întâmpină noul an cu petreceri memorabile, eleganță, strălucire și extravaganță! Descoperă oferta de Revelion 2024.

Află mai multe

PREMIUM RELAX LA SPA

Răsfăț suprem și armonie interioară! Descoperă pachetul de relaxare SPA - Premium Relax la SPA și pornește într-o călătorie pentru trup și suflet, dedicată în totalitate relaxării și regăsirii echilibrului interior.

Află mai multe

Waterfall Dynamic la SPA

Lasă-te purtat într-o lume a senzațiilor revigorante și a reconectării cu tine însuți! Cu pachetul de relaxare SPA -Waterfall Dynamic la SPA fiecare zi va fi o nouă descoperire a relaxării supreme, valorificând puterea de vindecare a apei și energia naturii.

Află mai multe

SEJUR ROMANTIC LA MUNTE

Surprinde-ți persoana iubită cu o escapadă în cuplu la munte! Vă vom răsfăța cu un sejur complet de relaxare, primire VIP în cameră, momente pline de romantism la Ana Spa și o cină intimă cu experiențe culinare rafinate în elegantul Restaurant Altitude.

Află mai multe

Ofertă de Sf. Andrei și 1 Decembrie

De Sf. Andrei și 1 Decembrie, sărbătorește românește în inima țării, în Poiana Brașov! Confort și servicii la cele mai înalte standarde, preparate culinare românești, răsfăț la SPA pentru adulți și distracție zilnică pentru cei mici.

Află mai multe
Bachelorette Party

PETRECEREA BURLĂCIȚELOR LA ANA SPA

ANA SPA este locul ideal în care poți sărbători Petrecerea Burlăcițelor alături de prietene, la piscină, jacuzzi, hot tub în aer liber sau la saună.

Află mai multe

PETRECERE LA PISCINĂ PENTRU COPII

Distracție, bucurie și răsfăț pentru copii la SPA, în Poiana Brașov!

Află mai multe

ALEGE RĂSFĂȚUL SPA

Pachetul îți oferă libertatea de a alege terapia care ți se potrivește cel mai bine, pentru a te bucura de o experiență a relaxării totale, în cadrul Ana Spa Poiana Brașov.

Află mai multe

OXYGENERA PRO - "TRATAMENTUL MADONNEI"

Oxygenera Pro, cunoscut și sub denumirea de “tratamentul Madonnei”, este un concept unic, fiind tratamentul facial preferat al vedetelor de la Hollywood.

Află mai multe

VOUCHER CADOU

Surprinde-i pe cei dragi cu un Voucher Cadou de la ANA Hotels și oferă-le cadou o experiență de neuitat. Alege voucherul potrivit pentru sejururi memorabile, clipe de relaxare spa sau experiențe culinare savuroase.

Află mai multe