Bine ai venit la
Ana Hotels BRADUL POIANA BRAŞOV

Hotel de ski Poiana Braşov în Transilvania

Înconjurat de brazi și aflat la baza Masivului Postăvaru, la câțiva pași de pârtiile de ski și de telecabină, Ana Hotels Bradul Poiana Braşov și-a consolidat poziția în rândul celor mai primitoare hoteluri din Brașov, Transilvania, România. Cu o atmosferă chic, dar în același timp caldă și îmbietoare, hotelul este locația potrivită pentru o liniștită și relaxantă escapadă la munte.

Complet renovat în stilul unei splendide cabane montane, Ana Hotels Bradul completează maiestuosul cadru montan cu elemente de design fine care includ stejar masiv și marmură de Carrara, perfect echilibrate de texturi mătăsoase și țesături somptuoase.

Bucură-te de revitalizantele priveliști ale pădurilor și munților. Alege dintr-o varietate de camere, garsoniere și apartamente  care îți oferă tot confortul pe care îl aștepți de la un hotel de 4 stele, alături de alte beneficii, cum ar fi: Wi-Fi gratuit și saltele ergonomice pentru detensionarea spatelui.
 

CAMERE

Twin Room la Ana Hotels Bradul Poiana Brașov

Twin Room

Cu vedere spre Poiana Brașov și spre pădurile de brazi din jur, aceste camere armonizează culorile calde cu materialele naturale, asigurând o atmosferă perfectă pentru relaxare. Paturile cu saltele ergonomice și perne pufoase te ajută să te detensionezi după o zi activă pe pârtiile de ski.

Află mai multe
Queen Room la Ana Hotels Bradul Poiana Brașov

Queen Room

Captivanta priveliște și aerul proaspăt al pădurilor din împrejurimi sunt completate de atmosfera destinsă a camerelor Queen.

Află mai multe
King Studio la Ana Hotels Bradul Poiana Brașov

King Studio

Aceste garsoniere spațioase cu vedere la pădure îți oferă tot confortul de care ai nevoie pentru o vacanță cu familia. 

Află mai multe
King Room la Ana Hotels Bradul Poiana Brașov

King Room

Această cameră spațioasă, plină de lumină naturală și de culori calde îți oferă un spațiu generos pentru confort și relaxare.  

Află mai multe
King Junior Suite la Ana Hotels Bradul Poiana Brașov

King Junior Suite

Priveliștea frumoasei păduri, interioare spațioase cu design elegant și atmosfera caldă plasează apartamentul nostru King Junior printre cele mai bune locații de cazare din Poiana Brașov.

Află mai multe
King Deluxe Room la Ana Hotels Bradul Poiana Brașov

King Deluxe Balcony Room

Oferind o panoramă splendidă a pădurilor din jur, aceste camere cu spațiu generos se remarcă prin liniile elegante, în stilul unei cabane. 

Află mai multe
King Balcony Room la Ana Hotels Bradul Poiana Brașov

King Balcony Room

King Balcony Bradul oferă o priveliște delicioasă spre culmile munților, din îmbrățișarea naturală și delicată a camerei tale.

Află mai multe

CINA LA ANA HOTELS BRADUL

De la preparate de inspirație internațională până la cocktailuri delicioase și gustări ușoare, opțiunile pentru a lua masa la Restaurant Altitude sunt pe cât de sănătoase, pe atât de creative.


Află mai multe

PLANIFICĂ-ȚI EVENIMENTUL

Tisa

Dimensiunea mare a acestei săli o face potrivită pentru evenimente grandioase, variind de la conferințe, lansări de produs, training-uri și sesiuni de team building până la petreceri cu până la 280 de invitați.

Tisa 1

Situată în interiorul Ana Hotels Bradul, poate fi accesată și de la Ana Hotels Sport. 

Tisa 2

Oaspeții au acces la Wi-Fi, la o gamă largă de echipamente tehnice, precum și la terasa cu priveliști spectaculoase pe deasupra stațiunii Poiana Brașov.

Deluxe Room la Ana Hotels Bradul în Poiana Brașov