Ana Hotels Bradul în Poiana Brașov

CONTACT & LOCALIZARE ANA HOTELS BRADUL

Hotel de schi în apropiere de Bran Castle, din Transilvania

O destinație extraordinară de vacanță pentru turiștii care caută experiențe unice și captivante în România, Ana Hotels Bradul Poiana Braşov este una dintre cele mai încântătoare, primitoare și confortabile hoteluri de lângă Castelul Bran din Transilvania, la doar 15 km de gara din Brașov. Pentru a-ți rezerva următoarea vizită sau pentru mai multe informații despre hotelul nostru, te rugăm să ne contactezi, iar un membru al echipei noastre se va bucura să îți fie de ajutor.

Contactează-ne

Contactează-mă la *

DIRECȚII

Cu mașina

Utilizaţi DN1 (E60) pentru a ajunge din Bucureşti în Braşov. Din Braşov utilizaţi Drumul Poienii pentru a ajunge în Poiana Braşov.

Cu trenul

De la Gara de Nord București la Gara Brasov. Luați autobuzul 4 de la Gara Brașov până la autogara Parc Central. Luați autobuzul 20 spre Poiana Brașov sau puteți face o plimbare cu taxiul până la Poiana Brașov, sunt 15 km și vă costă între 10 și 15 euro.

Cu avionul

Aeroportul Internațional Henri Coandă București se află la 185 km de hotel. Se poate închiria mașină din București sau se poate ajunge cu trenul de la Gara de Nord (tren special de la aeroport la Gara de Nord)

Ana Hotels Bradul Poiana Braşov
Valea Dragă
500001, Poiana Brașov 
Brașov, România

Tel: +40 268 407 330 
Fax: +40 268 407 336 

Cazare la Ana Hotels Bradul în Poiana Brașov