Cameră la Ana Hotels Bradul în Poiana Brașov
Cameră la Ana Hotels Bradul în Poiana Brașov

CAMERE DE HOTEL ȘI APARTAMENTE LA ANA HOTELS BRADUL

Cazare schi în Poiana Brașov

Experimentează spiritul montan autentic și bucură-te de îmbrățișarea caldă și familiară a confortabilei cazări din Poiana Brașov, Transilvania. Complet renovată în 2017, cele 59 de camere de oaspeți, inclusiv 2 studiouri și un apartament din cadrul Ana Hotels Bradul Poiana Braşov, evocă atmosfera unui conac alpin cochet. Mobilate elegant, cu lemn și marmură de Carrara, toate spațiile de cazare impresionează prin paleta de culori inspirată din natură, mobilier splendid și rafinate elemente de design și obiecte de artă. După o zi plină de aventuri montane, lasă-te răsfățat de confortul unora dintre cele mai plăcute camere de hotel din Poiana Brașov. Înfășoară-te într-un halat de baie catifelat și savurează o băutură sau o gustare din minibar. Detalii precum Wi-Fi gratuit, televizor LCD și room service îți asigură tot confortul pe care îl meriți.

Twin Room la Ana Hotels Bradul Poiana Brașov

Twin Room

Cu vedere spre Poiana Brașov și spre pădurile de brazi din jur, aceste camere armonizează culorile calde cu materialele naturale, asigurând o atmosferă perfectă pentru relaxare. Paturile cu saltele ergonomice și perne pufoase te ajută să te detensionezi după o zi activă pe pârtiile de ski.

Află mai multe
Queen Room la Ana Hotels Bradul Poiana Brașov

Queen Room

Captivanta priveliște și aerul proaspăt al pădurilor din împrejurimi sunt completate de atmosfera destinsă a camerelor Queen.

Află mai multe
King Studio la Ana Hotels Bradul Poiana Brașov

King Studio

Aceste garsoniere spațioase cu vedere la pădure îți oferă tot confortul de care ai nevoie pentru o vacanță cu familia. 

Află mai multe
King Room la Ana Hotels Bradul Poiana Brașov

King Room

Această cameră spațioasă, plină de lumină naturală și de culori calde îți oferă un spațiu generos pentru confort și relaxare.  

Află mai multe
King Junior Suite la Ana Hotels Bradul Poiana Brașov

King Junior Suite

Priveliștea frumoasei păduri, interioare spațioase cu design elegant și atmosfera caldă plasează apartamentul nostru King Junior printre cele mai bune locații de cazare din Poiana Brașov.

Află mai multe
King Deluxe Room la Ana Hotels Bradul Poiana Brașov

King Deluxe Balcony Room

Oferind o panoramă splendidă a pădurilor din jur, aceste camere cu spațiu generos se remarcă prin liniile elegante, în stilul unei cabane. 

Află mai multe
King Balcony Room la Ana Hotels Bradul Poiana Brașov

King Balcony Room

King Balcony Bradul oferă o priveliște delicioasă spre culmile munților, din îmbrățișarea naturală și delicată a camerei tale.

Află mai multe
Sufragerie la Ana Hotels Bradul în Poiana Brașov

POLITICI HOTEL

Check In: 16:00 - 18:00
Check Out: 12:00

Nu se acceptă animale de companie în hotel.

 

SERVICII ȘI FACILITĂȚI ÎN CAMERE

Cameră & baie

 • Perne extra
 • Uscător păr
 • Oglindă cu lupă
 • Halat
 • Papuci
 • Dotări de baie de marcă

Acces Internet

 • Acces gratuit la Wi-Fi
 • Acces la internet wireless în spațiile publice

Alte facilități

 • Seif
 • Zonă separată de living
 • Birou și scaun
 • Minibar
 • Balcon
 • Perdele opace
 • Aparat pentru prepararea cafelei și a ceaiului în camerele deluxe și apartamente

Alte servicii

 • Room service
 • Program protecția mediului
 • Parcare exterioară gratuită pentru oaspeți (în funcție de disponibilitate)
 • Stație încărcare autoturisme electrice în parcarea hotelului

CAMERE PENTRU FAMILII

Ana Hotels Bradul este locul perfect pentru o vacanţă la munte cu familia. Există camere ce dispun de canapele extensibile care pot fi transformate în pat pentru copii, iar apartamentul King Junior Suite oferă acces către un living generos cu două canapele. Un copil cu vârsta până la trei ani beneficiază de gratuitate la cazare în cameră cu părinții.

DIVERSE

NEINCLUS ÎN TARIF - Taxa de promovare Brașov de 1 LEU (RON) / noapte / persoană.
NEINCLUS ÎN TARIF - Taxă salvamont de 2 LEI (RON) / noapte / persoană.

Toate serviciile pot fi modificate. Plata serviciilor exprimate în euro se va efectua în lei la cursul BNR din ziua facturării.

POLITICI DE REZERVARE

Politică garantare

Toate rezervările necesită o garanție prin carte de credit. Rezervările negarantate vor fi onorate până la ora 18:00 în ziua sosirii. În caz de sosire târzie, rezervările vor necesita o garanție prin card de credit.

Politică anulare

În funcție de perioada anului: gratuit, dacă rezervarea este anulată cu 24-48 de ore înainte de data sosirii. În caz de neprezentare sau de anulare (în timpul orelor 24h-48h), se va percepe o penalizare egală cu tariful primei nopți de cazare. În timpul sezonului de iarnă: Plata pentru întreaga ședere va fi taxată la momentul rezervării. În caz de anulare sau neprezentare, plata nu va fi rambursată.