RESTAURANTE

Delectează-te cu o gastronomie autentică în România

Restaurantele Ana Hotels sunt renumite pentru servirea de preparate delicioase și creative oaspeților. Bucătarii noștri se inspiră din aromele tradiționale din România, precum și din bucătăria internațională.

ANA HOTEL SPORT Poiana Brașov

Restaurant la Ana Hotels în România

RESTAURANT ALTITUDE

Continuând tradiția de peste 50 de ani a fostului restaurant Sport, restaurantul Altitude, recent renovat, reprezintă o recunoscută locație din Poiana Brașov pentru priveliștile incredibile și bucătăria inovativă.

Restaurant la Ana Hotels Sport Poiana Brașov în România

LOBBY BAR

Începe-ți ziua cu una dintre cele mai bune cești de cafea din toată Poiana Brașov în Lobby Bar, în care ai și acces gratuit la Wi-Fi. Deschis toate ziua până seara târziu, e locul ideal în care te poți opri pentru o gustare pe parcursul unei zile ocupate sau pentru o reuniune cu prietenii după ski.

InterContinental Athénée Palace Bucharest

Restaurant la Athénée Palace Hilton București

ROBERTO’S

Descoperă "pura cucina italiana", cu preparate specifice din toate colțurile Italiei sau bucură-te în timpul verii de grătare delicioase, alături de un pahar de prosecco, pe terasa Roberto's La Strada.

Bar la Athénée Palace Hilton București

CAFÉ ATHÉNÉE

Savurează specialități franțuzești deosebite și preparate cu fler, răsfață-te în atmosfera relaxantă a Café Athénée și admiră panorama Pieței Revoluției din București.

 

English Bar la Athénée Palace Hilton București

ENGLISH BAR

Relaxează-te în confortul localului English Bar, un loc plin de istorie care te va face să te simți că te-ai întors în perioada Micului Paris.

Crowne Plaza Bucharest

Restaurant la Crowne Plaza Hotel Bucharest

PINE RESTAURANT & TERRACE

Cu un decor contemporan elegant, Pine Restaurant vă poftește într-o călătorie culinară cu note intense, la baza căreia stau ingredientele producătorilor locali și cele proaspăt culese din grădina proprie.

BRASSERIE

Cu un design clasic și o atmosferă discretă, Brasserie este locul în care savurezi un mic dejun american, atunci când te cazezi la Crowne Plaza Bucharest. De asemenea, este locul perfect pentru a servi prânzul sau cina pentru grupuri.

Cafenea la Crowne Plaza Hotel Bucharest

CROWN CAFÉ

Cu un decor clasic elegant, Crown Café vă oferă acea atmosferă intimă și plăcută unde puteți savura dis de dimineață o cafea aromată, un prânz rapid la amiază și un cocktail inedit seara.

Ana Hotels Europa Eforie Nord

Blue Dolphin

Gustă preparate românești și internaționale la restaurant Blue Dolphin, unul dintre cele mai rafinate restaurante din Eforie Nord. Bucătarul nostru a creat un meniu deosebit, cu o paletă largă de influențe culinare, de la pește, fructe de mare, până la tradiționalii papanași.

LOBBY BAR

Deschis toată ziua, barul nostru intim îți oferă gustări și băuturi revigorante pentru dimineață sau după-amiază, precum și o varietate interesantă de cocktail-uri, vin și bere pentru seară.

BAR PISCINĂ

Destinde-te și degustă o băutură răcoritoare după o baie sau un tratament spa. Barul nostru de la piscina exterioară îți pune la dispoziție un meniu complet de băuturi și gustări;

Bucătarii noștri