Restaurant la Ana Hotels în România
Restaurant la Ana Hotels în România

RESTAURANTE

Delectează-te cu o gastronomie autentică în România

Restaurantele Ana Hotels sunt renumite pentru servirea de preparate delicioase și creative oaspeților. Bucătarii noștri se inspiră din aromele tradiționale din România, precum și din bucătăria internațională.

ANA HOTEL SPORT Poiana Brașov

Restaurant la Ana Hotels în România

RESTAURANT ALTITUDE

Continuând tradiția de peste 50 de ani al fostului restaurant Sport, restaurantul Altitude, recent renovat, reprezintă o recunoscută locație din Poiana Brașov pentru priveliștile incredibile și bucătăria inovativă.

Restaurant la Ana Hotels Sport Poiana Brașov în România

LOBBY BAR

Începe-ți ziua cu una dintre cele mai bune cești de cafea din toată Poiana Brașov în Lobby Bar, în care ai și acces gratuit la Wi-Fi. Deschis toate ziua până seara târziu, e locul ideal în care te poți opri pentru o gustare pe parcursul unei zile ocupate sau pentru o reuniune cu prietenii după ski.

Athénée Palace Hilton București

Restaurant la Athénée Palace Hilton București

ROBERTO’S

Descoperă "pura cucina italiana", cu preparate specifice din toate colțurile Italiei sau bucură-te în timpul verii de grătare delicioase, alături de un pahar de prosecco, pe terasa Roberto's La Strada.

Bar la Athénée Palace Hilton București

CAFÉ ATHÉNÉE

Savurează specialități franțuzești deosebite și preparate cu fler, răsfață-te în atmosfera relaxantă a Café Athénée și admiră panorama Pieței Revoluției din București.

 

English Bar la Athénée Palace Hilton București

ENGLISH BAR

Relaxează-te în confortul localului English Bar, în tonuri de roșu și galben, cu o lumină caldă emanată de candelabre și muzică în surdină.

Crowne Plaza Bucharest

Restaurant la Crowne Plaza Hotel Bucharest

PINE RESTAURANT & TERRACE

Te invităm printre pinii din grădina Crowne Plaza Bucharest unde echipa noastră de bucătari îți va oferi un spectacol al rețetelor mediteraneene, de la cele mai tradiționale până la cele mai moderne.

Brasserie la Crowne Plaza Hotel Bucharest

BRASSERIE

Bucură-te de o varietate de opțiuni de mâncare și băuturi pe tot parcursul zilei, de la mese rafinate până la mese ușoare, la restaurantul și salonul din incinta Hotelului Crowne Plaza.

Cafenea la Crowne Plaza Hotel Bucharest

CROWN CAFÉ

Acesta este locul unde te poți întâlni cu prietenii sau partenerii de afaceri în orice anotimp, unde vei găsi un meniu generos, de calitate superioară, băuturi răcoritoare de cafea, cocktailuri, băuturi spirtoase, vinuri alese și beri.

Ana Hotels Europa Eforie Nord

Blue Dolphin

Gustă preparate românești și internaționale la Europa, unul dintre cele mai rafinate restaurante din Eforie Nord. Bucătarul șef Viorel Petre a creat un meniu deosebit, cu o paletă largă de influențe culinare

LOBBY BAR

Deschis toată ziua, barul nostru intim îți oferă gustări și băuturi revigorante pentru dimineață sau după-amiază, precum și o varietate interesantă de cocktail-uri, vin și bere pentru seară.

BAR PISCINĂ

Destinde-te și degustă o băutură răcoritoare după o baie sau un tratament spa. Barul nostru de la piscina exterioară îți pune la dispoziție un meniu complet de băuturi și gustări;

Bucătarii noștri

Bufet la Ana Hotels în România