RESTAURANT ȘI TERASĂ EUROPA

Savurează preparatele noastre autentice românești

Ia masa cu stil în Eforie Nord, la restaurant Blue Dolphin. Vino și destinde-te în atmosfera restaurantului Blue Dolphin, de la Ana Hotels Europa. Te va încânta cu zona de private dining și splendida sa terasă și gastronomie autentică, iar după ce vei lua masa, te vei putea relaxa savurând băutura dorită în Lobby Bar. Nu uita să te relaxezi la piscină cu un cocktail de la Pool Bar!

Descoperă meniul AICI.

Program restaurant:

Micul dejun 7:30 - 10:30

Prânz 12:30 - 15:30

Cină 18:30 - 22:00

Rezervări la 0241 702 825

RESTAURANT BLUE DOLPHIN

Bucură-te de o varietate excepțională de preparate românești și internaționale la restaurantul Blue Dolphin, considerat unul dintre cele mai rafinate restaurante din Eforie Nord. 

Află mai multe

LOBBY BAR

Deschis toată ziua, barul nostru intim îți oferă gustări și băuturi revigorante pentru dimineață sau după-amiază, precum și o varietate interesantă de cocktail-uri, vin și bere pentru seară. Adună-ți prietenii într-o atmosferă relaxantă.

Află mai multe
Bar Piscină la Ana Hotels Europa Eforie Nord

BAR PISCINĂ

Destinde-te și degustă o băutură răcoritoare după o baie sau un tratament spa. Barul nostru de la piscina exterioară îți pune la dispoziție un meniu complet de băuturi și gustări; întinde-te pe unul dintre șezlongurile noastre și lasă-te scăldat de lumina soarelui!

Află mai multe

ROOM SERVICE

Lasă-ne să aducem restaurantul la tine! Ia masa în confortul și intimitatea camerei tale de hotel și comandă prin room service Ana Hotels.

Află mai multe