Ana Hotels Sport
Athénée Palace Hilton
Crowne Plaza Hotel Bucharest
Ana Hotels Europa
RESTAURANT ALTITUDE POIANA BRAȘOV
LOBBY BAR POIANA BRAȘOV
Room Service
Roberto’s
Café Athénée
English Bar
Pine Restaurant and Terrace
Brasserie
Crowne Café
Restaurant Blue Dolphin
Lobby Bar
Bar Piscină
Room Service

RESTAURANT ALTITUDE POIANA BRAȘOV

Continuând tradiția de peste 50 de ani al fostului restaurant Sport, restaurantul Altitude, recent renovat, reprezintă o recunoscută locație din Poiana Brașov pentru priveliștile incredibile și bucătăria inovativă.
Fie că vrei să îți începi dimineața cu un mic dejun delicios sau vrei să ni te alături după o zi plină de adrenalină cu ski, cățărări sau plimbări în aer liber, vei fi încântat de experiența pe care o vei avea la restaurantul nostru de marcă. Chefii noștri talentați îți prezintă un meniu divers cu influențe din toată lumea, precum și cele mai gustoase mâncăruri tradiționale românești și rețete autohtone din Transilvania. Răsfață-te cu priveliștile senzaționale ale stațiunii văzute de pe terasă, într-o atmosferă intimă și sofisticată.
La finalul serii, păstrează puțin loc pentru desert – rețeta noastră de casă pentru prăjitura Ana nu poate fi pierdută, și nici papanașii brașoveni, alegerea perfectă pentru un ospăț de iarnă.
Iubitorii de vinuri vor fi încântați de lista noastră de vinuri care include opțiuni de soiuri românești, dar și internaționale.
Restaurantul Altitude este deschis în fiecare zi de la 07:30 la 10:30 pentru mic dejun, și de la 12:30 până la 23:00 pentru dejun și cină.

ÎNAPOI LA ACTIVITĂȚI

LOBBY BAR POIANA BRAȘOV

Începe-ți ziua cu una dintre cele mai bune cești de cafea din toată Poiana Brașov în Lobby Bar, în care ai și acces gratuit la Wi-Fi. Deschis toate ziua până seara târziu, e locul ideal în care te poți opri pentru o gustare pe parcursul unei zile ocupate sau pentru o reuniune cu prietenii după ski. Bucură-te de un moment de relaxare într-una dintre cele mai confortabile cafenele din Poiana Brașov!

Poți opta pentru Oxygen Lounge pentru mici întâlniri private. Te vei îndrăgosti de atmosfera caldă creată de șemineu și de elemente decorative din lemn, piatră și onix.
Lobby Bar este deschis zilnic de la 08:00 la 23:00.

ÎNAPOI LA ACTIVITĂȚI

Room Service

Dacă preferi să iei cina în intimitatea și confortul camerei tale, îți vom servi masa cu plăcere! Hotel Sport Poiana Brașov îți oferă room service pentru confortul tău.
Room service este disponibil în fiecare zi de la 07:30 la 22:30.

ÎNAPOI LA ACTIVITĂȚI

Roberto’s

Descoperă "pura cucina italiana", cu preparate specifice din toate colțurile Italiei sau bucură-te în timpul verii de grătare delicioase, alături de un pahar de prosecco, pe terasa Roberto's La Strada
ÎNAPOI LA ACTIVITĂȚI

Café Athénée

Savurează specialități franțuzești deosebite și preparate cu fler, răsfață-te în atmosfera relaxantă a Café Athénée și admiră panorama Pieței Revoluției din București.
ÎNAPOI LA ACTIVITĂȚI

English Bar

Relaxează-te în confortul localului English Bar, în tonuri de roșu și galben, cu o lumină caldă emanată de candelabre și muzică în surdină.
ÎNAPOI LA ACTIVITĂȚI

Pine Restaurant and Terrace

Te invităm printre pinii din grădina Crowne Plaza Bucharest unde Chef Serdal Altun îți va oferi un spectacol al rețetelor mediteraneene, de la cele mai tradiționale până la cele mai moderne.
ÎNAPOI LA ACTIVITĂȚI

Brasserie

Bucură-te de o varietate de opțiuni de mâncare și băuturi pe tot parcursul zilei, de la mese rafinate până la mese ușoare, la restaurantul și salonul din incinta Hotelului Crowne Plaza.
ÎNAPOI LA ACTIVITĂȚI

Crowne Café

Acesta este locul unde te poți întâlni cu prietenii sau partenerii de afaceri în orice anotimp, unde vei găsi un meniu generos, de calitate superioară, băuturi răcoritoare de cafea, cocktailuri, băuturi spirtoase, vinuri alese și beri.
ÎNAPOI LA ACTIVITĂȚI

Restaurant Blue Dolphin

Gustă preparate românești și internaționale la Europa, unul dintre cele mai rafinate restaurante din Eforie Nord. Bucătarul șef Alin Berba a creat un meniu deosebit, cu o paletă largă de influențe culinare; începe-ți ziua aici un mic dejun consistent și sănătos, sau vino alături de noi la petrecerile tematice și bucură-te de spectacole culinare live în Eforie Nord. Când vremea este plăcută, poți să iei masa pe splendida noastră terasă, cu priveliștile spectaculoase ale grădinii.

Restaurantul Europa și terasa sunt deschise în fiecare zi în intervalul 7:00 – 10:00 pentru mic dejun, 12:00 – 15:00 pentru prânz și 18:30 – 23:00 pentru cină.

ÎNAPOI LA ACTIVITĂȚI

Lobby Bar

Deschis toată ziua, barul nostru intim îți oferă gustări și băuturi revigorante pentru dimineață sau după-amiază, precum și o varietate interesantă de cocktail-uri, vin și bere pentru seară. Adună-ți prietenii într-o atmosferă relaxantă la unul dintre cele mai bune baruri din Eforie Nord

Lobby Bar Eforie Nord este deschis în fiecare zi de la 9:00 la 00:00.

ÎNAPOI LA ACTIVITĂȚI

Bar Piscină

Destinde-te și degustă o băutură răcoritoare după o baie sau un tratament spa. Barul nostru de la piscina exterioară îți pune la dispoziție un meniu complet de băuturi și gustări; întinde-te pe unul dintre șezlongurile noastre și lasă-te scăldat de lumina soarelui la piscina în aer liber a hotelului Europa!

ÎNAPOI LA ACTIVITĂȚI

Room Service

Lasă-ne să aducem restaurantul la tine! Ia masa în confortul și intimitatea camerei tale de hotel și comandă prin room service Ana Hotels.

Room service este disponibil zilnic între 7:00 – 00:00.

ÎNAPOI LA ACTIVITĂȚI

Rezervă-ți sejurul

Verifică disponibilitatea