DESTINAȚII ULTRA-MODERNE SPA ȘI WELLNESS

Hoteluri Spa în România

Ana Hotels îți pune la dispoziție destinații spa de top din România, cu experiențe pe cât de variate, pe atât de rafinate: revitalizante terapii medicale și balneare în Eforie Nord, tratamente wellness și de relaxare în Poiana Brașov și o escapadă urbană la spa în București.

Descoperă ANA Spa Collection!

POIANA BRAŞOV

Destinație Montană

Piscină la Ana Hotels în România

ANA SPA - Ana Hotels Sport Poiana Brașov

Sanctuar al relaxării, Ana Spa îţi poartă simţurile într-o călătorie care revitalizează trupul, mintea şi spiritul cu masaje şi terapii anti-stres, ritualuri faciale cu ingrediente organice, tratamente de remodelare corporală, anti-aging şi de energizare masculină.

PISCINA INTERIOARĂ - Ana Hotels Sport Poiana Brașov

Beneficiile terapiei la piscină sunt binecunoscute și includ relaxarea crescută a mușchilor, mărirea flexibilității, diminuarea durerilor articulare sau refacerea corpului după o accidentare. Ia parte la o sesiune revigorantă de înot sau de scufundare în piscina interioară – urmată de o baie în jacuzzi - și valorifică puterea de vindecare a apei!

BUCUREȘTI

Destinație de afaceri & City Breaks

SPA INTERCONTINENTAL ATHÉNÉE PALACE BUCHAREST

Fie că-ți dorești să-ți întreții condiția fizică sau să petreci timp cu familia la piscina interioară, bucură-te de experiența spa în București la Spa InterContinental Athénée Palace Bucharest. După sală, răsfață-te cu un masaj sau relaxează-te la saună sau în baia cu aburi.

ANA SPA - Crowne Plaza Bucharest

Protejat de o grădină de pini luxuriantă și iluminat de soarele strălucitor, universul Ana Spa te așteaptă să te conducă către o versiune mai echilibrată, mai sănătoasă și mai fericită a existenței tale.

EFORIE NORD

Destinație litorală

Tratamente Spa la Ana Hotels în România

ANA HEALTH SPA - Ana Hotels Europa Eforie Nord

Ana Health Spa oferă eleganţa şi armonia unui templu modern al relaxării, sănătăţii şi frumuseţii pe malul mării. Terapiile balneare tradiţionale se împletesc cu proceduri inovatoare de hidroterapie care folosesc aerul intens ionizat, apa sărată şi nămolul sapropelic din Lacul Techirghiol pentru a revitaliza trupul, mintea şi spiritul.

Piscină la Ana Hotels în România

PISCINA TECHIRGHIOL - Ana Hotels Europa Eforie Nord

Bucură-te de beneficiile tratamentului cu nămol la piscina Techirghiol, situată lângă Ana Health SPA în grădina luxuriantă a hotelului Europa. Aici vei găsi o piscină în aer liber cu apă sărată din Lacul Techirghiol, o zonă dedicată pentru aplicații cu nămol, căzi cu apă sărată pentru clătire și un spațiu elegant de plajă.

Tratamente Spa la Ana Hotels în România