CAZARE DE LUX LA ANA HOTELS ROMÂNIA

Stațiuni litorale și de schi din România

Fiecare dintre hotelurile noastre are o personalitate distinctă – de la clasicul rafinament al InterContinental Athénée Palace Bucharest și Crowne Plaza Bucharest din inima Bucureștiului, până la confortul și liniștea delicată a hotelurilor noastre de la munte și de la malul mării. Fiecare hotel oferă ceva diferit, însă toate au același scop: să ofere oaspeților noștri o ședere memorabilă în România.

POIANA BRAŞOV

Destinație Montană

Ana Hotels Sport Poiana Brașov

Ana Hotels Sport

Aflat în stațiunea Poiana Brașov, Ana Hotels Sport este ascuns în pădurea veșnic verde, la doar câțiva pași de pârtiile de schi. Este, în egală măsură, o minunată destinație pentru vacanțele cu familia și o locație excelentă pentru conferințe și întâlniri de afaceri. Orașul medieval Brașov, faimosul castel Bran (Castelul Dracula) și castelul Peleș, fostă reședință regală, sunt ușor accesibile. Răsfață-te cu un tratament la spa sau degustă preparate românești sau internaționale la Restaurantul Altitude.

Ana Hotels Bradul

Complet renovat și situat într-o locație excepțională la baza pârtiilor de schi din Poiana Brașov, Ana Hotels Bradul îți oferă facilități moderne și un elegant decor, în stilul unui conac, pentru vacanțele cu familia sau pentru călătorii de afaceri. Frumusețea naturii te îmbie de la fereastră, iar mirosul brazilor te va face să ai un somn relaxant, de neuitat. În timpul iernii, asigură-te că vei rezerva o sesiune la Școala de schi Ana de renume internațional.

Ana Hotels Sport Poiana Brașov

Ana Hotels Poiana

Ana Hotels Poiana este amplasat la poalele faimoaselor pârtii de schi din Poiana Brașov și este înconjurat de brazi maiestuoși. De la sesiunile de schi până la taberele distractive de vară pentru copii, aceasta reprezintă, cu adevărat, o destinație pe tot parcursul anului. Fă-te comod în locațiile spațioase și profită de toate beneficiile complementare oferite de Ana Hotels Sport.

București

Destinație de afaceri & City Breaks

InterContinental Athénée Palace Bucharest

Începând cu 1 ianuarie, Athénée Palace Hilton a devenit InterContinental Athénée Palace Bucharest. Cu o istorie de peste 100 de ani a clădirii monument istoric Athénée Palace, fiecare dintre ani reprezentând nenumăratele evenimente istorice cu impact major asupra istoriei României, hotelul se distinge prin poziția lui în apropierea Ateneului Român și a Palatului Regal. Hotelul a fost recent renovat, fiecare cameră având propria identitate și dezvăluind un decor excepțional cu un stil modern și confortabil. Te așteptăm să admiri celebra sală de evenimente Le Diplomate, să te relaxezi la centrul spa sau să te delectezi cu cele mai alese preparate culinare.

Crowne Plaza Bucharest

Crowne Plaza Bucharest este situat într-o splendidă zonă rezidențială a orașului, nu departe de aeroportul internațional „Henri Coandă” și centrul expozițional Romexpo. Odihnește-te în camerele spațioase, fă o plimbare plăcută în Parcul Herăstrău și vizitează Muzeul Satului sau relaxează-te la Ana Spa înainte de a savura un cocktail în grădina Crowne Plaza Bucharest.

EFORIE NORD

Destinație litorală

Ana Hotels Europa

Descoperă armonia perfectă la Ana Hotels Europa, hotel care a trecut printr-un amplu proces de modernizare. Situat la malul mării, locația se mândrește cu renumitul centru spa, Ana Health Spa, celebru pentru terapiile cu apă sărată și nămol din lacul Techirghiol și cu piscinele exterioare și grădina de 30.000 mp. Bucură-te de minunatele peisaje ale grădinii, ale plajei și mării și trezește-te în fiecare dimineață cu priveliștea extraordinară a răsăritului de soare.