Ana Hotels Poiana în Poiana Brașov
Lobby la Ana Hotels Poiana în Poiana Brașov
Cameră la Ana Hotels Poiana în Poiana Brașov

Bine ai venit la Ana Hotels POIANA din POIANA BRAȘOV

Hotel de 3 stele din România lângă    Castelul Dracula și Cetatea Râșnov

Așezat lângă pădure, la poalele magnificului Muntele Postăvarul, lângă Brașov, Castelul Dracula și Cetatea Râșnov, te așteaptă un minunat și confortabil hotel de 3 stele. Aici, la Ana Hotels Poiana Braşov, aventura și farmecul vieții la munte te întâmpină cu o caldă și prietenoasă îmbrățișare.. Bucură-te de splendidele priveliști ale muntelui și ale pădurii, de o atmosferă intimă ca a unui conac și de pârtia de ski din apropiere cu echipamente de închiriat și monitori de ski.

CAMERE

Queen Room la Ana Hotels Poiana în Poiana Brașov

QUEEN ROOM

Aerul curat al pădurii din apropiere se împletește cu atmosfera caldă a camerelor Queen. 

Află mai multe
Twin Room la Ana Hotels Poiana în Poiana Brașov

TWIN ROOM

Minunatele priveliști ale pădurii de brazi și culorile calde din interiorul camerelor spațioase îți inspiră pace și relaxare.

Află mai multe
Queen Studio Room la Ana Hotels Poiana în Poiana Brașov

QUEEN STUDIO ROOM

Spațiu larg și aerisit al studiourilor cu vedere spre pădure îți oferă o relaxare totală după o zi petrecută pe pârtie. 

Află mai multe
Queen Junior Suite la Ana Hotels Poiana în Poiana Brașov

QUEEN JUNIOR SUITE

Oferind o minunată priveliște spre pădure și un interior spațios decorat într-un stil clasic și elegant, impresionantul apartament Junior este ideal pentru familiile cu copii. 

Află mai multe
Spa la Ana Hotels Poiana în Poiana Brașov

SPA ÎN POIANA BRAȘOV

Spa-ul nostru îți pune la dispoziție o paletă largă de terapii de detoxifiere, wellness și masaje. Descoperă serviciile noastre sau lasă-ne să îți creăm un program adaptat nevoilor tale.
FACILITĂȚI

Beneficiile terapiei la piscină sunt binecunoscute și includ relaxarea crescută a mușchilor, mărirea flexibilității, diminuarea durerilor articulare sau refacerea corpului după o accidentare. Ia parte la o sesiune revigorantă de înot în piscina interioară sau relaxează-te în hot tub-ul nostru în aer liber și valorifică puterea de vindecare a apei!

GASTRONOMIE LA ANA HOTELS SPORT

Descoperă restaurantele noastre din Brașov

De la preparate de inspirație internațională până la cocktailuri delicioase și gustări ușoare, opțiunile pentru a lua masa la Ana Hotel Sport sunt pe cât de sănătoase, pe atât de creative. Treci pe la Altitude, unul dintre cele mai bune restaurante din Poiana Brașov, savurează o băutură la Lobby Bar sau relaxează-te în cameră cu o gustare delicioasă. Bucătăria noastră satisface, cu siguranță, cele mai sofisticate gusturi!

RESTAURANT ALTITUDE

Continuând tradiția de peste 50 de ani al fostului restaurant Sport, restaurantul Altitude, recent renovat, reprezintă o recunoscută locație din Poiana Brașov pentru priveliștile incredibile și bucătăria inovativă.

LOBBY BAR

Începe-ți ziua cu una dintre cele mai bune cești de cafea din toată Poiana Brașov în Lobby Bar

ROOM SERVICE

Dacă preferi să iei cina în intimitatea și confortul camerei tale, îți vom servi masa cu plăcere! Hotel Sport Poiana Brașov îți oferă room service pentru confortul tău.

LOCAȚII PENTRU NUNȚI ȘI CONFERINȚE ÎN POIANA BRAŞOV

Organizează evenimente de succes în Brașov

Cu 11 săli versatile de întâlniri și o locație unică în centrul Romaniei, Ana Hotels Sport îți pune la dispoziție numeroase spații pentru conferințenunți și evenimente. Cele mai multe dintre sălile de întâlniri sunt luminate în mod natural și au dotări tehnologice de ultimă generație. Organizează o conferință de până la 450 de participanți în Ana Ballroom sau o recepție cu până la 500 de oaspeți.

CONFERINȚE ÎN POIANA BRAȘOV

Întâlnirile de afaceri sunt ocazii memorabile și de succes la hotelul nostru de 4 stele, pentru că te bucuri de unele dintre cele mai moderne săli de conferințe din Poiana Brașov. Centrul nostru de conferințe este unul dintre cele mai vaste din zonă, cu săli de întâlnire ușor de configurat, dotări audio-video moderne și un excepțional catering. Îți oferim câteva săli pentru seminarii de mici dimensiuni, precum și locații dedicate conferințelor mari și adunări mai informale. Pe timpul șederii, oaspeții tăi se vor bucura de discounturi la spa-ul din hotel precum și de acces facil la numeroasele activități în aer liber și atracții locale.

NUNȚI

Organizați-vă evenimentul special într-una dintre locațiile noastre de evenimente, luminate natural, cu vedere la stațiune - sau schimbați-vă jurămintele în aer liber, la baza muntelui luxuriant; oricum ar fi, poți fi sigur că nunta ta aici, în Poiana Brașov, va fi cu adevărat specială. Organizatorii noștri de nunți vă vor ajuta cu fiecare detaliu, de la selecția meniului, la muzică live și decoruri unice.

Lobby la Ana Hotels Poiana în Poiana Brașov