Informare COVID-19

Bine ai venit la Ana HotelsBradul Poiana Brașov

In by Ana Hotels

Înconjurat de brazi și aflat la baza Masivului Postăvaru, la câțiva pași de pârtiile de ski și de telecabină, Ana Hotels Bradul Poiana Braşov și-a consolidat poziția în rândul celor mai primitoare hoteluri din Brașov, Transilvania, România. Cu o atmosferă chic, dar în același timp caldă și îmbietoare, hotelul este locația potrivită pentru o liniștită și relaxantă escapadă la munte.
Complet renovat în stilul unei splendide cabane montane, Ana Hotels Bradul completează maiestuosul cadru montan cu elemente de design fine care includ stejar masiv și marmură de Carrara, perfect echilibrate de texturi mătăsoase și țesături somptuoase.

Bucură-te de revitalizantele priveliști ale pădurilor și munților. Alege din gama variată de camere king, studiouri și apartamente care îți oferă tot confortul pe care îl aștepți de la un hotel de lux de 4 stele, alături de alte beneficii, cum ar fi: Wi-Fi gratuit, cabine de duș și saltele ergonomice pentru detensionarea spatelui.

Oferind o paletă largă de activități antrenante atât vara, cât și iarna, precum și acces la piscină, saună, jacuzzi și terapii de wellness pe tot parcursul anului la modernul centru spa Sport Wellness, Hotel Bradul Poiana Braşov îți garantează o experiență de neuitat în orice moment al anului.

De la schi și snowboard la nivel profesional până la drumeții, plimbări cu ATV-ul și tururi ale castelelor și orașelor medievale, te invităm să descoperi frumusețea Transilvaniei.

Rezervă-ți sejurul