Informare COVID-19

Masaje și tratamente de detoxifiere la Ana Hotels Sport

ANA SPA LA POIANA BRAȘOV

O escapadă la munte în Valea Prahovei, în stațiunea Poiana Brașov, aduce plăcerea unei experiențe revitalizante la Spa. Inspirat de bogățiile naturii, ANA SPA este o oază de relaxare unde mâini pricepute răsfață trupul cu produse organice, îl vindecă prin terapii specializate și îi redau strălucirea cu ritualuri de înfrumusețare, remodelare sau reîntinerire.

Despre ANA SPA la Poiana Brașov

Situat în interiorul Ana Hotels Sport, ANA SPA armonizează design-ul contemporan cu esențe prețioase și nemuritoare precum piatra naturală, lemnul masiv și, desigur, sursa vieții - apa. Cei 2000m2 ai complexului spa reprezintă locul ideal pentru sănătate și bunăstare, cu piscină, sală de sport și saună, precum și 10 camere de tratament și un hot tub în aer liber.

ANA SPA este pregătit să te conducă într-o călătorie revitalizantă printr-o varietate de tratamente inspirate din bogăția naturii. Alege un masaj sau o terapie antistres ori un tratament facial cu ingrediente organice înmiresmate. Domnii care ne vizitează spa-ul din Poiana Brașov pot descoperi tratamentele special create pentru ei.

Piscină & Fitness

Dacă îți dorești o vacanță la munte cu piscină, te vei bucura cu siguranță de piscina noastră interioară, unde poți poți profita de proprietățile tămăduitoare ale înotului. Beneficiile terapiei la piscină sunt binecunoscute și includ relaxarea crescută a mușchilor, mărirea flexibilității, diminuarea durerilor articulare sau refacerea corpului după o accidentare. Ia parte la o sesiune revigorantă de înot sau de scufundare în piscina interioară – urmată de o baie în jacuzzi - și valorifică puterea de vindecare a apei!

Program funcționare

  • SAUNE ȘI PISCINA EXTERIOARĂ (HOT TUB): 16: 00 - 20: 00
  • TERAPII: 11: 30 - 20: 00
  • PISCINĂ ȘI SALA DE FITNESS: 11: 30 - 20: 00 (în timpul săptămânii)
  • PISCINĂ ȘI SALA DE FITNESS: 09: 30 - 20: 00 (în weekend)

Rezervă-ți sejurul