FACILITĂȚI

Bucurați-vă de facilitățile centrului nostru Spa din Poiana Brașov

Beneficiile terapiei la piscină sunt binecunoscute și includ relaxarea crescută a mușchilor, mărirea flexibilității, diminuarea durerilor articulare sau refacerea corpului după o accidentare. Ia parte la o sesiune revigorantă de înot în piscina interioară sau relaxează-te în hot tub-ul nostru în aer liber și valorifică puterea de vindecare a apei!

Contact: 0268 407 330 I infosport@anawellness.eu

PISCINĂ & JACUZZI

În cadrul Centrului SPA te poți bucura de o piscină spațioasă de 144m², cu o adâncime uniformă de 1,60m și o temperatură de 27-30°C tot timpul anului, dar și de un jacuzzi interior. Piscina dispune și de o zonă de relaxare la interior și bar.

Află mai multe

JACUZZI ÎN AER LIBER

Relaxează-te în mijlocul naturii, în jacuzzi-ul nostru exterior încălzit, înconjurat de natură. Sau obține un bronz de munte natural pe terasa exterioară cu șezlonguri.

Află mai multe

SAUNE & LACONIUM

După o sesiune de înot sau un antrenament în sală, relaxează-ți corpul în sauna uscată sau umedă pentru un plus de beneficii. Dacă preferi o temperatură mai scăzută decât în sauna tradițională, alege Laconium, cu o temperatură maximă de 50°C. După aceste sesiuni, răcorește-ți corpul la fântâna de gheață.

Află mai multe

SALĂ DE FITNESS

Realizează-ți antrenamentul preferat sau bucură-te de un program individual de recuperare pentru creșterea mobilității articulațiilor și întărirea musculaturii sub îndrumările echipei noastre.

Află mai multe