Informare COVID-19

Bun venit la Ana HotelsSport Poiana Brașov

IN by Ana Hotels

Planifică-ți alături de noi aventura montană la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Poiana Brașov! Premiatul hotel de 4 stele Ana Hotels Sport își întâmpină oaspeții veniți în vacanță sau în interes de afaceri cu o locație minunată din stațiunea Poiana Brașov, România – doar la câțiva pași de pârtile de ski și la o scurtă distanță de Castelul Bran sau de alte faimoase obiective turistice din Transilvania.

Elegantele camere și apartamente îți oferă priveliști încântătoare ale stațiunii și a pădurii din apropiere. La Restaurantul Altitude găsești preparate delicioase și o terasă pitorească; Lobby Bar este unul dintre cele mai potrivite locații din Poiana Brașov pentru a savura o ceașcă cu cafea sau un cocktail.

În final, nu uita să treci pe la Sport Wellness Spa, sanctuarul nostru de sănătate și bunăstare; numeroasele noastre tratamente includ masaje și ritualuri corporale, hidroterapii și multe altele. Indiferent în ce perioadă alegi să ne vizitezi, poți să fii sigur că vei avea o ședere de neuitat la Hotel Sport Poiana Brașov.

Rezervă-ți sejurul