NUNTĂ CU AER DE MUNTE

Descoperă locația noastră de nuntă din Braşov

Nunta ta de vis poate deveni realitate în hotelul nostru! Destinaţie la înălţime pentru a sărbători unirea destinelor sau o zi specială, Ana Hotels Sport aduce magia momentelor de neuitat şi a peisajelor de vis din Poiana Braşov.


Broșură nunți

NUNȚI

Organizați-vă evenimentul special într-una dintre locațiile noastre de evenimente, luminate natural, cu vedere la stațiune - sau schimbați-vă jurămintele în aer liber, la baza muntelui luxuriant; oricum ar fi, poți fi sigur că nunta ta aici, în Poiana Brașov, va fi cu adevărat specială. Organizatorii noștri de nunți vă vor ajuta cu fiecare detaliu, de la selecția meniului, la muzică live și decoruri unice.

ANIVERSĂRI & EVENIMENTE SPECIALE

Ana Ballroom şi sala Tisa pot găzdui evenimente ample, de până la 250 de invitaţi, datorită interiorului generos şi a dotărilor audio-video moderne. Cu o terasă impresionantă şi un foaier special amenajat în stil cocktail pentru recepţie, Ana Ballroom are un spaţiu flexibil, cu 4 module care se pot adapta nunților de orice dimensiune. Pentru petreceri cu un număr restrâns de invitaţi, cele două module ale sălii Tisa oferă aceeaşi atmosferă intimă şi elegantă a unei seri de neuitat.

Aniversare la Ana Hotels Sport în Poiana Brașov
 

BANCHET

 

DIMENSIUNE SALĂ

 

SUPRAFAȚĂ M2

 

LOCALIZARE

ANA BALLROOM – 3/4 SALĂ MODULARĂ 250 25 X 17,7 X 4 450 ETAJUL 2
TISA – 2 SALĂ MODULARĂ 180 32,5 X 9,5 X 3 310 PARTER
TISA 1 130 17.5 x 10.5 x 3 180 PARTER
TISA 2 50 15 x 8 x 2.6 100 PARTER
Nuntă la Ana Hotels Sport în Poiana Brașov