Sală de conferință la Ana Hotels Sport în Poiana Brașov

LOCAȚII PENTRU NUNȚI ȘI CONFERINȚE ÎN POIANA BRAŞOV

Organizează evenimente de succes în Brașov

Cu 11 săli versatile de întâlniri și o locație unică în centrul Romaniei, Ana Hotels Sport îți pune la dispoziție numeroase spații pentru conferințenunți și evenimente. Cele mai multe dintre sălile de întâlniri sunt luminate în mod natural și au dotări tehnologice de ultimă generație. Organizează o conferință cu până la 450 de participanți în Ana Ballroom sau o recepție cu până la 500 de oaspeți.


Solicită Oferta

Sală de conferință la Ana Hotels Sport în Poiana Brașov

CONFERINȚE ÎN POIANA BRAȘOV

Întâlnirile de afaceri sunt ocazii memorabile și de succes la hotelul nostru de 4 stele, pentru că te bucuri de unele dintre cele mai moderne săli de conferințe din Poiana Brașov. Centrul nostru de conferințe este unul dintre cele mai vaste din zonă, cu săli de întâlnire ușor de configurat, dotări audio-video moderne și un excepțional catering. Îți oferim câteva săli pentru seminarii de mici dimensiuni, precum și locații dedicate conferințelor mari și adunări mai informale. Pe timpul șederii, oaspeții tăi se vor bucura de discounturi la spa-ul din hotel precum și de acces facil la numeroasele activități în aer liber și atracții locale.


AFLĂ MAI MULTE

NUNȚI

Organizați-vă evenimentul special într-una dintre locațiile noastre de evenimente, luminate natural, cu vedere la stațiune sau schimbați-vă jurămintele în aer liber, la baza masivului Postăvarul. Oricum ar fi, poți fi sigur că nunta ta în Poiana Brașov, va fi cu adevărat specială. Organizatorii noștri de nunți vă vor ajuta cu fiecare detaliu, de la selecția meniului, la muzică live și decoruri unice.

 

Aniversare la Ana Hotels Sport în Poiana Brașov