Intensive Rheuma

Sejur 7 nopți

În ultima vreme te-ai confruntat cu dureri reumatice și la fiecare schimbare de anotimp durerile se accentuează? Încearcă pachetul Intensive Rheuma.
Pachetul este recomandat pentru: afecţiuni reumatismale degenerative (osteoartrite) şi inflamatorii (spondilită anchilozantă, poliartrită reumatoidă), reumatism abarticular de părţi moi (periartrite, tendinite, tenosinovite, entezite, maladie Dupuytrene, etc), spondiloză, lumbago cronic, hernia de disc.
Pachetul include:
•    cazare în cameră dublă per adult cu mic dejun inclus pentru 7 nopți;
•    consultaţie medicală;
•    3 terapii/ zi timp de 6 zile, program personalizat în funcţie de diagnostic, dintre următoarele: terapii cu nămol (băi 20’, masaje 20’), masaje terapeutice cu uleiuri esenţiale 20', băi saline cu plante 20’, împachetări cu parafină 20’, kinetoterapie, hidrokinetoterapie în piscina cu apă sărată de la interior, electroterapie, laser, Bioptron); 
•    recomandări şi raport medical.

Oferta este valabilă în funcție de disponibilitate, pentru un sejur de minim 7 nopți/ adult în cameră dublă, până la 31.12.2024. Tariful diferă în funcție de perioada rezervată. Taxa de promovare a stațiunii în valoare de 3 lei/adult/noapte, nu este inclusă. 

Pentru mai multe detalii și rezervări, vă rugăm să ne contactați la: reservation-hoteleuropa@anahotels.ro sau telefon 0241 702 818 / 0241 702 809.

 

Slideshow