OFERTE EXCLUSIVE LA ANA HOTELS EFORIE NORD

Bucură-te de un sejur plăcut în România

Răsfață-te cu o vacanță pe litoral sau de tratament balnear - și profită de una dintre ofertele noastre exclusive. Ana Hotels Europa oferă pachete menite să te ajute să profiți la maxim de sejurul tău, aici la Eforie Nord, România. Descoperă ofertele noastre de mai jos și verifică-le frecvent, deoarece actualizăm periodic această pagină.

Relax Mix Outdoor

Descătușați-vă de stresul cotidian și evadați în armonia unui ritual complex de relaxare și revigorare la piscina exterioară cu apă sărată din lacul Techirghiol. Încercați pachetul special Relax Mix Outdoor.
 

Află mai multe

INTENSIVE RHEUMA

În ultima vreme te-ai confruntat cu dureri reumatice și la fiecare schimbare de anotimp durerile se accentuează? Încearcă pachetul Intensive Rheuma.

Află mai multe

BALNEO SPA

Pachetul Balneo Spa îți propune două drumuri, dar alegerea este mai ușoară decât crezi! Mai ales când destinația este aceeași: regăsirea sănătății pierdute! 

Află mai multe

CARD CADOU

Surprinde-i pe cei dragi cu un Gift Card de la Ana Hotels și oferă-le cadou o experiență de neuitat. Alege cardul potrivit pentru sejururi memorabile, clipe de relaxare spa sau experiențe culinare savuroase.

Află mai multe

SĂNĂTATE PRIN IMUNITATE

Sănătatea ta este prioritatea noastră! Pentru a păstra corpul în stare bună de sănătate este o datorie, pe care o avem fiecare dintre noi, în caz contrar, nu vom putea să ne ținem mintea puternică și clară. Este foarte important să luăm măsuri imediat ce corpul ne dă semne că are nevoie să-și crească imunitatea. Ai grijă de tine cu pachetul "Sănătate prin imunitate".

Află mai multe

RELAXARE ȘI REGENERARE

Prinde fluxul relaxării totale! Alege un pachet de wellness... ușor ca briza mării! Terapiile, masajele, băile saline cu plante și nămol te vor face să te simți ca nou. 

Află mai multe

TINEREȚE ETERNĂ

În timp ce majoritatea dintre noi preferă să creadă că vom fi mereu tineri, există anumite semne inevitabile ale apropierii bătrâneţii pe care nu le putem evita: tulburările de memorie, concentrare și somn, oscilații ale tensiunii arteriale, tulburări metabolice și endocrine, stări depresive ușoare, sindromul de stres. Pentru a întârzia și ameliora primele semne ale îmbătrânirii, am creat pachetul Tinerețe Eternă. 

Află mai multe

KINETO BREAK

SEJUR 4 NOPȚI

Sunteți o persoană sedentară și petreceți mult timp în fața calculatorului? Durerile de spate au aparut și nu găsiți o rezolvare? Încearcă noul pachet Kineto Break. Îți propunem să înveți cum să îți îmbunătățești mobilitatea, să recâștigi tonusul fizic și psihic, să readuci motivația de mișcare în viața ta! 

Află mai multe

DETOX EXPRESS

SEJUR 3 NOPȚI

Pregătește-ți corpul de primăvară prin detoxifiere. Îți propunem un sejur de detoxifiere și relaxare, recomandat persoanelor care au simptome ușoare legate de afecțiuni reumatismale, cu tulburări de somn sau care acuză dureri de spate și articulare.

Află mai multe

Speed Balneo

SEJUR 4 NOPȚI

Durerile articulare, de coloană vertebrală și contracturile musculare te deranjează zilnic? Dorești să-ți îmbunătățești circulația sanguină? Pachetul Speed Balneo este soluția. Terapiile zilnice te vor ajuta în ameliorarea durerilor de spate și articulare, iar starea de oboseală și tulburările de somn nu îți vor mai face probleme.

Află mai multe

CATIFEAUA NEAGRĂ

SEJUR 2 NOPȚI

Bucură-te de beneficiile miraculoase ale nămolului sapropelic și a apei sărate din lacul Techirghiol! Rezervă-ți câteva zile de tratamente și relaxare absolută la malul mării și te vei simți plină de vitalitate! Descoperă efectul TECHIRGHIOL!

Află mai multe

ESCAPADĂ ROMANTICĂ

SEJUR 2 NOPȚI

Iubirea fie că durează de mult timp sau abia s-a înfiripat, este prin excelență un motiv pentru a evada din stresul cotidian și a o sărbători.

Află mai multe