OFERTE EXCLUSIVE LA ANA HOTELS EFORIE NORD

Bucură-te de un sejur plăcut în România

Răsfață-te cu o vacanță pe litoral sau de tratament balnear - și profită de una dintre ofertele noastre exclusive. Ana Hotels Europa oferă pachete menite să te ajute să profiți la maxim de sejurul tău, aici la Eforie Nord, România. Descoperă ofertele noastre de mai jos și verifică-le frecvent, deoarece actualizăm periodic această pagină.

SPA MIX

După o zi obositoare la muncă, simți nevoia să evadezi departe de toate problemele și să îți dedici câteva ore doar pentru tine? Noi ți-am pregătit un #spamix ideal pentru ceea ce ai tu nevoie.
 

Află mai multe

O ZI LA SPA

Ai grijă de sănătatea ta și bucură-te mai mult de iarnă cu momente de relaxare la spa și tratamente care te vor ajuta să-ți crești imunitatea. Evadează pentru o zi la Ana Aslan Health Spa. 

Află mai multe

RĂSFĂȚ DE IARNĂ

Iarna aceasta te așteptăm să te răsfeți la Ana Aslan Health Spa! Dedică-ți câteva momente de relaxare și revigorare. 

Află mai multe

FĂRĂ STRES

Descătușați-vă de stresul cotidian și evadați în armonia unui ritual complex de relaxare și revigorare.

Află mai multe

REGENERARE ȘI VITALITATE CU TECAR

Lipsa unui stil de viață activ lasă urme asupra trupului nostru. Pielea își pierde tonusul, elasticitatea, devine ternă și lipsită de strălucire, celulita câștigă teren. Îți recomandăm un masaj tonifiant al întregului corp, asociat cu ședințele de TECAR.

Află mai multe

ESCAPADĂ ROMANTICĂ

Iubirea fie că durează de decenii sau abia s-a înfiripat, este prin excelență un motiv pentru a evada din stres-ul cotidian și a o sărbători.

Află mai multe

CATIFEAUA NEAGRĂ

Lasă-te învaluită într-o mângâiere vindecătoare și bucură-te de beneficiile miraculoase ale nămolului sapropelic din Lacul Techirghiol! Rezervă-ți câteva zile de tratamente și relaxare absolută la malul mării și te vei simți plină de vitalitate!

Află mai multe

SPECIAL PENTRU DOMNI

Domnilor vă invităm într-o pauză binevenită de relaxare și de refacere a rezervelor de energie. Experimentați efectele revigorante ale unui tratament facial creat special pentru voi.

Află mai multe

CARD CADOU

Surprinde-i pe cei dragi cu un Gift Card de la Ana Hotels și oferă-le cadou o experiență de neuitat. Alege cardul potrivit pentru sejururi memorabile, clipe de relaxare spa sau experiențe culinare savuroase.

Află mai multe

ADIO DURERILOR CU TECAR

Durerile articulare, de coloană vertebrală și contracturile musculare vă deranjează zilnic? Ati avut un traumatism sau o intervenție chirurgicală ortopedică și doriți o recuperare rapidă? Sunteți sportivi și doriți să vă mentineți în formă? Vă propunem un mix între terapia revoluționară TECAR și ședințele de kinetoterapie sau hidrokinetoterapie. 

Află mai multe

ANA ASLAN - TINEREȚE ETERNĂ

Programul vizează profilaxia îmbătrânirii și se adresează în special persoanelor cu vârsta cuprinsă între 40 și 55 ani. Întârzie și ameliorează primele semne ale înaintării în vârstă.

Află mai multe

RECUPERARE POST COVID

Dificultăți de respirație, instalarea rapidă a oboselii, dificultăți de adaptare la efort fizic, somnolență, dureri musculare. Sunt doar câteva dintre efectele de lungă durată care pot rămâne ca urmare a unei infecții Covid-19 la cei cărora plămânii le-au fost afectați. Noi ne-am gândit cum putem veni în ajutorul acestora, prin crearea unui pachet special pentru recuperarea post COVID.

Află mai multe

REGINĂ PENTRU O ZI

Strălucirea și delicatețea eternului feminim nu trebuie să lipsească într-o lume care este înconjurată de stres. Vă invităm să trăiți o experiență princiară de suprem răsfăț pentru trup și suflet.

Află mai multe

FRUMUSEȚE ȘI STRĂLUCIRE

În fiecare zi vă doriți să străluciți și să fiți frumoase, atât la interior cât și la exterior. De aceea v-am pregătit un pachet special care să vă facă să vă simțiți deosebite. 

Află mai multe

BALNEO SPA INDOOR

Pachetul Balneo Spa îți propune două drumuri, dar alegerea este mai ușoară decât crezi! Mai ales când destinația este aceeași: regăsirea sănătății pierdute! 

Află mai multe

SĂNĂTATE PRIN IMUNITATE

Sănătatea ta este datoria noastră! Ne revenim din perioada de izolare împreună, cu un program destinat refacerii sistemului imunitar, regenerării fizice și psihice, dar și socializării la distanță.

Află mai multe

RELAXARE ȘI REGENERARE

Prinde fluxul relaxării totale! Alege un pachet de wellness... ușor ca briza mării!

Află mai multe

KINETO ACTIVE LA MARE

Ritmul agitat în care trăim, sedentarismul și dezechilibrele ne influențează starea de bine și sănătatea.Terapia prin mișcare sau kinetoterapia este modul ideal prin care ne putem recupera bunăstarea fizică și mentală, pofta de viață și relațiile cu cei dragi.

Află mai multe