OFERTE EXCLUSIVE LA ANA HOTELS EFORIE NORD

Bucură-te de un sejur plăcut în România

Răsfață-te cu o vacanță pe litoral sau de tratament balnear - și profită de una dintre ofertele noastre exclusive. ANA Hotels Europa oferă pachete menite să te ajute să profiți la maxim de sejurul tău, aici la Eforie Nord, România. Descoperă ofertele noastre! Acceptăm și plata cu card/vouchere de vacanță.

Detalii și rezervări la: 0241 702 818 I reservation-hoteleuropa@anahotels.ro

Descoperă: MENIUL SPA I PACHETELE DE TRATAMENT & WELLNESS I PACHETELE SCURTE DE RELAXARE

OFERTA VERII - FAMILY TIME

Vara aceasta ți-ai propus să petreci timp prețios alături de familie, să te bucuri de jocurile copilăriei și valurile mării, să uiți de planuri și liste de cumpărături? Nu rata oferta specială pentru familii de la Ana Hotels Europa, un hotel de pe litoralul românesc.

Află mai multe

RELAX MIX OUTDOOR

SEJUR 4 NOPȚI

Descătușați-vă de stresul cotidian și evadați în armonia unui ritual complex de relaxare și revigorare. Încercați Relax Mix Outdoor.
 

Află mai multe

Speed Balneo Outdoor

SEJUR 4 NOPȚI

Durerile articulare, de coloană vertebrală și contracturile musculare te deranjează zilnic? Dorești să-ți îmbunătățești circulația sanguină? Pachetul Speed Balneo Outdoor este soluția. Terapiile zilnice te vor ajuta în ameliorarea durerilor de spate și articulare, iar starea de oboseală și tulburările de somn nu îți vor mai face probleme.

Află mai multe

Intensive Rheuma Outdoor

Sejur 7 nopți

În ultima vreme te-ai confruntat cu dureri reumatice și la fiecare schimbare de anotimp durerile se accentuează? Încearcă pachetul Intensive Rheuma Outdoor - terapii la exterior.

Află mai multe

BALNEO SPA OUTDOOR

SEJUR 7 NOPȚI

Relaxaţi-vă corpul şi bucuraţi-vă de briza mării! Lăsaţi-l să se calmeze, echilibreze, purifice și revitalizeze cu pachetul Balneo Spa Outdoor.

Află mai multe

VOUCHER CADOU

Surprinde-i pe cei dragi cu un Voucher Cadou de la Ana Hotels și oferă-le cadou o experiență de neuitat. Alege cardul potrivit pentru sejururi memorabile, clipe de relaxare spa sau experiențe culinare savuroase.

Află mai multe

DETOX EXPRESS

SEJUR 3 NOPȚI

Ai grijă de tine prin detoxifiere. Îți propunem un sejur de detoxifiere și relaxare, recomandat persoanelor care au simptome ușoare legate de afecțiuni reumatismale, cu tulburări de somn sau care acuză dureri de spate și articulare.

Află mai multe

BE YOUR SPA

SEJUR 3 NOPȚI

Fii specialist SPA și creează-ți propriul program. Alege o terapie/zi din fiecare categorie de mai jos, iar trupul și spiritul te vor îndruma către experiența râvnită a stării de bine.
 

Află mai multe

DETOX ȘI SĂNĂTATE

SEJUR 7 NOPȚI

Descoperă o experiență revitalizantă cu pachetul nostru spa exclusiv, numit "Detox și Sănătate". Acest program specializat a fost creat pentru a-ți oferi o evadare relaxantă și pentru a revitaliza trupul și mintea.

Află mai multe

RELAXARE ȘI REGENERARE

SEJUR 7 NOPȚI

Prinde fluxul relaxării totale! Alege un pachet de wellness... ușor ca briza mării! Terapiile, masajele, băile saline cu plante și nămol te vor face să te simți ca nou. 

Află mai multe