ORGANIZEAZĂ-ȚI EVENIMENTUL LA ANA HOTELS EUROPA EFORIE NORD

Descoperă locația noastră de evenimente din Eforie Nord

Centrul nostru modern de conferințe îți furnizează tot ce ai nevoie pentru a găzdui întâlniri memorabile de afaceri, de la spații versatile până la tehnologie de ultimă oră. Echipa noastră îți va oferi tot sprijinul necesar pentru a găsi spațiul care întâlnește nevoile tale.


Solicita Oferta

CONFERINȚE ÎN EFORIE NORD

Situat la doar câțiva pași de malul mării, Ana Hotels Europa din Eforie Nord, reprezintă locul ideal pentru tot ceea ce ai nevoie, de la congrese, conferințe, la nunți, botezuri și aniversări speciale. Descoperă cei 900 de metri pătrați de spațiu luminos cu design contemporan, care poate găzdui până la 600 de oaspeți. Personalizează-ți evenimentul cu preparate delicioase pentru pauzele de cafea, prânzurile și cinele speciale. Ai încredere în echipa noastră talentată care te va ajuta în organizarea evenimentelor, oferindu-ți suport complet, de la recomandările pentru pachetele de evenimente şi ofertele de cazare pentru grupuri, până la activitățile de teambuilding.


Află mai multe

NUNȚI

Vino la Ana Hotels Europa și organizează-ți nunta de vis! Sărbătorește alături de persoana iubită la mare, în elegantele noastre locații.