ORGANIZEAZĂ-ȚI EVENIMENTUL LA ANA HOTELS EUROPA EFORIE NORD

Descoperă locația noastră de evenimente din Eforie Nord

Centrul nostru modern de conferințe îți furnizează tot ce ai nevoie pentru a găzdui întâlniri memorabile de afaceri, de la spații versatile până la tehnologie de ultimă oră. Echipa noastră îți va oferi tot sprijinul necesar pentru a găsi spațiul care întâlnește nevoile tale.


Solicita Oferta

CONFERINȚE ÎN EFORIE NORD

Situat la doar câțiva pași de plajă, Ana Hotels Europa reprezintă un cadru impresionant pentru tot ceea ce ai nevoie, de la întâlniri productive și conferințe, la nunți romantice și evenimente sociale cochete aici, în Eforie Nord, România. Descoperă cei 900 de metri pătrați de spațiu luminos cu design contemporan, care poate găzdui până la 500 de oaspeți. Îmbogățește-ți evenimentul cu preparate delicioase pentru pauze de cafea, prânzuri de afaceri și mese îmbelșugate. Ai încredere în echipa noastră talentată care te va ajuta în organizarea evenimentelor oferindu-ți suport complet, de la recomandările pentru pachetele de evenimente şi oferte de cazare pentru grupuri, până la exerciții de teambuilding.


Află mai multe

NUNȚI

Vino la Ana Hotels Europa și organizează-ți nunta de vis! Sărbătorește alături de persoana iubită la mare, în elegantele noastre locații.