NUNȚI, PETRECERI ȘI EVENIMENTE SPECIALE

Organizează-ți nunta de vis!

Ana Hotels Europa din Eforie Nord aduce la malul mării magia momentelor de neuitat a unei zile speciale. Te așteaptă o nuntă de poveste în elegantele săli cu lumină naturală sau în decorul plin de verdeață al grădinii de vară.

Pentru detalii & rezervări: sales-hoteleuropa@anahotels I 0241 702 808

NUNȚI

Vino la Ana Hotels Europa și organizează-ți nunta de vis! Sărbătorește alături de persoana iubită la mare, în elegantele noastre locații. Invitații tăi vor fi încântați de specificul locației, de camerele cochete și de luxosul nostru spa; te vor încânta ofertele noastre personalizate pentru nunți și servirea noastră impecabilă. Lasă organizarea tuturor detaliilor pe mâna echipei noastre – pentru ca tu să te poți relaxa și să te bucuri de eveniment.

ANIVERSĂRI & EVENIMENTE SPECIALE

Europa Ballroom și sălile de recepție Urania / Medeea / Atena pot găzdui evenimente de până la 240 de oaspeți datorită interiorului spațios și a echipamentului audiovizual de ultimă oră. Oferind un foaier impresionant pentru recepții special concepute în stil cocktail, Europa Ballroom oferă un spațiu flexibil, format din 3 module ce pot fi adaptate pentru petreceri de orice mărime. Pentru petreceri mai mici, sălile Urania / Medeea / Atena oferă aceleași ambianțe intime și elegante ale unei nopți de neuitat sau organizează un cocktail în grădina luxuriantă a hotelului.

 

BANCHET

 

DIMENSIUNE SALĂ

 

SUPRAFAȚĂ M2

 

LOCALIZARE

Ballroom Europa și Foaier 240 277 x 12.5 x 4.2 350 Parter
Atena + Medeea + Urania 120 19 x 8.5 x 3.1 160 Parter