Informare COVID-19

Piscine & Fitness

Bucură-te de o partidă de înot sau de o scufundare în piscinele cu apă sărată din Lacul Techirghiol. Această apă este renumită pentru efectele sale benefice – nu doar în ceea ce privește tonifierea mușchilor și starea de sănătate, dar și pentru afecțiunile reumatice și dermatologice.

Techirghiol Pool - Tratamente cu nămol la Eforie Nord

Facem totul pentru a-ți reda sănătatea și pentru a te ajuta sa îți redobândești starea de bine în condiții de lux!
Baza exterioară de tratament cu nămol din cadrul complexului Europa Eforie Nord îți oferă acces la o piscină cu apă sărată de Techirghiol, zone special dedicate aplicărilor sau masajului cu nămol, precum și asistenta de specialitate în demersul tău terapeutic.

Pentru că știm beneficiile majore prin care aceste tratamente îți vor îmbunătăți notabil viată, îți aducem “aurul negru de Techirghiol” aproape de tine, într-un univers luxos și disponibil împreuna cu orice sejur la malul mării.

Piscina exterioară

Beneficiile înotului sunt larg cunoscute și includ relaxarea musculară crescută, flexibilitatea sporită, ușurarea durerii articulare și reconstrucția forței după accidente. Implică-te într-o baie înviorătoare sau înoată liniștit în piscina noastră în aer liber și valorifică puterea de vindecare a apei!

Piscina interioară de tratament

Beneficiază de prevenirea și tratamentul diferitelor condiții, precum și de reabilitarea fizică prin exerciții fizice, kineto-terapie și hidro-kineto terapie în piscina interioară cu apă sărată din Lacul Techirghiol, unica piscină termala de pe litoral.

Sală Fitness

Bucură-te de un program individual de recuperare pentru creșterea mobilității articulațiilor și întărirea musculaturii sub îndrumările competente ale terapeuților noștri.

Book your stay