Informare COVID-19

Bun venit la Ana HotelsEuropa Eforie Nord

In by Ana Hotels

Evadează la mare - și bucură-te de o destinație deopotrivă relaxantă dar și revigorantă. Aflat la malul Mării Negre în stațiunea Eforie Nord, premiatul Ana Hotels Europa întâmpină oaspeții cu grădini luxuriante, camere spațioase și un centru spa de renume internațional. Toate camerele și apartamentele noastre inspirat mobilate includ balcoane cu vedere la mare precum și acces gratuit la Wi-Fi, televizoare cu ecran plat, minibar și așternuturi catifelate.

Organizează un eveniment într-una dintre locațiile noastre elegante; suntem experți în organizarea oricărui fel de eveniment, de la nunți romantice până la conferințe de mari dimensiuni. Savurează o masă excepțională la Restaurant Europa, bucură-te de soare la piscina noastră exterioară sau pe plaja privată. Copiii se vor distra de minune la Kids Club sau la locurile de joacă din exterior.

Hotelul nostru de 4 stele găzduiește faimosul Ana Aslan Health Spa; acest amplu centru SPA îți pune la dispoziție terapii balneare tradiționale folosind nămolul sapropelic din Lacul Techirghiol, o piscina interioară cu apă sărată precum și tratamente de wellness și înfrumusețare. Nu în cele din urmă, renumita noastră locație îți dă posibilitatea de a vizita, cu ușurință, Constanța și împrejurimile Dobrogei

Book your stay