TERASE ȘI GRĂDINI

EVENIMENTELE ÎN AER LIBER PRIND VIAŢĂ LA ANA HOTELS

ANA Hotels este un grup hotelier românesc de prestigiu, cu o experiență de peste 20 de ani în industria ospitalității și zeci de mii de evenimente organizate. Fiecare locație din grupul Ana Hotels se remarcă prin specificul zonei în care este situată. Fie că alegi aerul proaspăt de munte de la Ana Hotels Poiana Brașov, briza mării de la Ana Hotels Europa sau oaza de verdeață din mijlocul capitalei de la Crowne Plaza Bucharest, suntem siguri că participanții la eveniment vor aprecia beneficiile extra aduse de poziționarea strategică a locațiilor noastre – relaxare la Spa și piscină, drumeții pe cărări de munte, plimbări pe malul mării.

Ana Hotels Sport

Cu o capacitate de 50 de persoane în format cocktail, terasa Tisa, prin poziționarea la parter, este potrivită pentru evenimente variate precum sesiuni de team building, barbecue sau chiar focuri de tabără. Terasa Ana Ballroom, poziționată la etaj și înconjurată de pădurea de brazi, este adaptabilă diversității de evenimente de business sau lifestyle, având o capacitate de 80 de persoane în format banchet sau 100 în format cocktail.

Telefon: 0268 407 330
Email: reservation-hotelsport@anahotels.ro
 

Crowne Plaza Bucharest

Grădina cu Pini poate fi aranjată pentru diferite evenimente, de la cine de gala, cocktail party, concerte în aer liber, până la team building-uri,
conferințe și întâlniri de afaceri de până la 1500 de persoane. Poate fi locul perfect pentru organizarea evenimentelor private în aer liber,
nunți, botezuri, aniversări. Grădina se poate împărți în 5 zone distincte, care pot găzdui simultan evenimente mai mici: Grădina Magnolia, Grădina Cireșilor, Grădina Pinilor, Grădina Castanilor și Grădina brazilor.

Telefon: 0212 240 034
Email: sales@crowneplaza.ro

Ana Hotels Europa

Grădina și zona piscinei au o capacitate de până la 1000 de persoane, în funcție de setup-ul ales. Sunt locurile ideale pentru organizarea de petreceri private și corporate, team buildinguri, lansări de produse și congrese.Terasa Mercur oferă o priveliște spectaculoasă asupra mării și acces direct la grădină. Cu o capacitate de până la 100 de persoane, este ideală pentru workshop-uri, conferințe de mici dimensiuni, întâlniri de afaceri sau prezentări de produse.

Telefon: 0241 702 810
Email: sales-hoteleuropa@anahotels.ro